Copy
Amennyiben nem jelenik meg hírlevelünk, kérjük kattintson ide:
Hírlevél megtekintése
Akik kellemes ünnepeket kívánnak:

Pitó Enikő

kutatás-fejlesztési és innovációs igazgató
pito.eniko@rekt.szte.hu
Dr. Buzás Norbert
innovációs tanácsadó
buzas@kmcenter.szte.hu

Hertelendi Luca
kutatás-fejlesztési koordinátor


Kamasz Erika
technológia menedzser
kamasz.erika@rekt.szte.hu

Dr. Görög Márta
jogi szakértő
innolegal@rekt.szte.hu

Hasznos Viktória
jogász gyakornok
innolegal@rekt.szte.hu

Gáspár Krisztián
ipari kapcsolati menedzser
gaspar.krisztian@rekt.szte.hu

Berkecz-Kovács Lívia
ipari kapcsolati menedzser
Berkecz-Kovacs.Livia@rekt.u-szeged.hu

Huszár Sándor
marketing menedzser
kutatasmarketing@rekt.szte.hu
Bittera Ágnes
kutatás-fejlesztési koordinátor
bittera.agnes@rekt.szte.hu

Hős Adrienn
innovációs asszisztens
hos.adrienn@rekt.szte.hu

Bánfi Annamária
technológia menedzser
banfi.annamaria@rekt.szte.hu

Dr. Tóth Fanni
technológia menedzser
Toth.Fanni@rekt.szte.hu

Sztoján Krisztina
jogi asszisztens


Gyurkovics Tamás
üzletfejlesztési gyakornok


Bende Kata
üzletfejlesztési menedzser
bende.kata@rekt.szte.hu

Engi Laura
marketing gyakornok
 
Nem gondolná, de hétköznapi dolgokból is csodás csomagolás készíthető, amelyek elképesztően jól mutatnak majd a fa alatt. Készíthetünk csomagolást újságpapírból, műanyag pohárból, vagy akár wcpapír gurigából is. Nemcsak csomagolópapírt, de akár masnit, vagy virágot is készíthetünk saját kezűleg dísznek a csomagolásra. Ha megunta az elcsépelt karácsonyi csomagolópapír mintákat, akkor kattintson az alábbi képekre és lepje meg szeretteit egyedi csomagolással!
A módszer segítségével egyedivé varázsolhatja az idei karácsonyfáját. A legjobb benne az, hogy akár a gyerekek is elkészíthetik. Amire szükség lesz: villanykörte, cérna vagy szalag a felakasztáshoz, a színezéshez pedig akrilfesték, amely tartós, vízálló, gyorsan szárad, a színek pedig akár keverhetők is egymással. Persze használható hópaszta, vagy festékspray is. Ne feledkezzenek meg az arany és egyéb fémes árnyalatokról sem, amelyektől igazi karácsonyi pompát varázsolhatunk a fa ágaira. Még több tippet olvashatnak a képekre kattintva! (Forrás: szinesotletek.blog.hu/) 
Felemelő érzés hószállingózásban sétálni és megfigyelni a kesztyűnkre, vagy kabátunkra hulló hópihéket. Mind más és más. Vigyük be azt a csodát szobánkba is emlve ezzel a karácsonyi hangulatot. A cikkben 10 hópehelykészítési módot találnak. Akad köztük könyebben és nehezebben elkészíthető is. Elkészíthetik őket papírból való kivágással, hajtogatással, műanyagfalkonokból, tésztaszemekből, gyöngyökből, ragasztóból, vagy gyurmából is. A legtöbb változatot gyermekek is elkészíthetik. (Forrás: ajandekom.hu)
Nem, nem fog elolvadni! Ugyanis nem kell hozzá hó. Felöltöztetheti hűtőjét vagy ajtóját egyszerű hozzávalók beszerzésével. A gyerekek is imádni fogják, a vendégeknek pedig leesik majd az álla a cukiságbombától! Amire szüksége lesz: fekete filc anyag (de használható vastagabb papír is), karácsonyi mintás csomagolópapír, egy narancssárga színű papír és gyurmaragasztó. A filcből készül el a hóember szeme és ruhájának gombjai, a csomagolópapír sálként funkcionál, a narancssárba papírból pedig az orra készül majd. A gyurmaragasztó (BluTack) segítségével könnyedén feltapaszthatjuk ajtónkra vagy hűtőnkre a kivágott alkotóelemeket. (Forrás: thecreativestamperspot.blogspot.hu)
Facebook
Website
Email
YouTube
Szerzői jog © 2015 SZTE Kutatás-fejlesztési és Innovációs Igazgatóság, Minden jog fenntartva.


leiratkozás a hírlevélről    beállítások frissítése 

Email Marketing Powered by Mailchimp