Copy
Amennyiben nem jelenik meg hírlevelünk, kérjük kattintson ide:
Hírlevél megtekintése böngészőben
INNOVÁCIÓS HÍRLEVÉL
2014. MÁJUS
Facebook
Facebook
Website
Website
YouTube
YouTube
Email
Email
TALENT PROGRAM 2014/2

A Kitchen Budapest támogatja a kiváló ötleteket. Ha azt gondolod, hogy tiéd az év ötletének számít, akkor nevezd be ötletedet 2014. május 31-ig!
FELHÍVÁS COACHEE-K RÉSZÉRE

Amennyiben bizonytalanságot érez kis- és középvállalkozóként céljai elérésében, jelentkezzen a Nemzeti Innovációs Hivatal Coaching programjára! 
SZEGEDI TUDOMÁNYEGYTEM HÍREI

A tudatos és felelősségteljes innovációról a GTK-n

A FaRInn – Facilitating Responsible Innovation in SEE countries – projekt részeként a Szegedi Tudományegyetem Gazdaságtudományi Karán tartottak konferenciát 2014. május 19-én „Az innovációval kapcsolatos társadalmi, etikai és környezeti kihívások” címmel. További részletek.

Szegeden 4 új kutatócsoportot alakíthatnak fiatal kutatók az MTA Lendület programjával

Az SZTE ifjú kutatói közül Hegyi Péter (42) és Janáky Csaba (29), az SZBK-ban dolgozó fiatal tudósok közül Juhász Gábor (38) és Nagy László (29) alapíthat idén önálló kutatócsoportot az MTA támogatásával. A Lendület program most összesen 18 tehetségnek ad „lendületet”. További részletek.

Az SZTE Mérnöki Kar újabb sikeres szereplése a pneumobilversenyen

A Szegedi Tudományegyetem 2009 óta vesz részt a sűrített levegővel hajtott járművek versenyén. A hallgatók által tervezett, gyártott és vezetett pneumobilok közt a Szegedi Tudományegyetem Mérnöki Kara az eddigi eredményei alapján nagy névnek számít a mezőnyben. További részletek.

TOVÁBBI HÍREK
VITAL, A KOCKÁZATI TŐKE "TERMINÁTORA"
Az Aging Analytics által fejlesztett program most már valós környezetben, a Deep Knowledge Ventures kockázati tőke kezelőnél segíti az igazgató tanács munkáját... igazgatósági tagként.
MEGRÉMISZTIK AZ EGEREKET A FÉRFI KUTATÓK
A kísérleti egerek stresszesebbek, ha férfi kutató van körülöttük. Így akár évtizedek kísérleti eredményei lehetnek hibásak emiatt.
 
HUNGRY TECH GIANTS
Interaktív infografikán tekinthető meg 5 tech-óriás vállalati felvásárlásai. A Simply Business összeállításából nézze meg, hogyan az Apple, az Amazon, a Google, a Yahoo! és a Facebook felvásárlásait 1999-től napjainkig.
Szerzői jog © 2014 SZTE Kutatás-fejlesztési és Innovációs Igazgatóság, Minden jog fenntartva.


leiratkozás a hírlevélről    beállítások frissítése 

Email Marketing Powered by Mailchimp