Copy
ATM Opslagtank
Geachte relatie,

Aankomende maandag nemen wij wederom één van onze opslagtanks uit bedrijf voor het uitvoeren van schoonmaak- en inspectiewerkzaamheden.

De werkplanning
Om de noodzakelijke werkzaamheden uit te kunnen voeren, moet de tank leeg en schoon zijn. We starten daarom maandag 8 februari aanstaande 
met het afpompen van de inhoud. Aansluitend zal het aanwezige sediment worden verwijderd en starten we met het wassen van de tank. 

Naar verwachting zullen de werkzaamheden in de loop van volgende week (week 6) worden afgerond.

Afzuiging en dampvernietiging 
Door het openen van de tank kan de afzuiging en dampvernietiging niet plaatsvinden via het normale verwerkingsproces. Om mogelijke overlast te voorkomen, zal de lucht daarom continu worden afgezogen met een vacuümpomp en via die weg worden afgevoerd naar de reguliere dampvernietiging.


4-2 Schoonmaken vuilwater bassin
Tevens starten we vanmiddag (4 februari) met het schoonmaken van ons vuilwater bassin waarin wij normaliter het terrein/hemelwater opvangen. Dit afvalwater wordt afgevoerd en verwerkt in onze eigen waterzuiveringsinstallatieNaar verwachting zullen deze werkzaamheden voor aankomend weekend worden afgerond.

Wij verwachten dat de betreffende schoonmaakwerkzaamheden niet waarneembaar zullen zijn buiten onze inrichting. Hopende u met deze informatie toch van dienst te zijn.

Vragen?
Indien u vragen heeft, schroom niet en neem gerust contact met ons op. 

 
Hartelijk groet,Sanne Wagemakers
Communicatieadviseur
Copyright © 2016 ATM, All rights reserved.