Copy
ATM Onderhoud
Beste buurman,

In week 44 en 45 onderbreken we tijdelijk onze productieprocessen voor het jaarlijkse onderhoud.

We zijn 24/7 operationeel, maar het optimaliseren van onze dienstverlening heeft vanzelfsprekend eveneens continu onze aandacht. Om de procesmatige puntjes op de i te kunnen zetten, leggen wij één keer per jaar tijdelijk de Thermische Reinigingsinstallatie en Pyrolyse-installatie stil.

Dit onderhoud plegen we vanaf maandag 31 oktober aanstaande.

Vanaf 9 november weer 24/7 operationeel
Naar verwachting zullen we woensdag 9 november aanstaande beide installaties opstarten en zijn we vanaf dan weer op volle toeren. Tijdens het opstarten kan de pluim uit onze schoorsteen mogelijk kortdurend donkerder van kleur zijn. Overigens verwachten wij dit niet. 

Gedurende de stop kunnen onze klanten beperkt afvalstoffen aanleveren waardoor er minder vrachtverkeer van en naar ATM zal zijn. Daarentegen ontvangen we in die betreffende twee weken wel meer personenauto's door de vele aannemers die het onderhoud verrichten. 

Verder is bovengenoemde het enige wat u in de nabije omgeving wellicht zult meekrijgen van onze stop.

Ontruimingsalarm 26 oktober aanstaande
Graag maken wij van de gelegenheid gebruik tevens aan te kondigen dat wij morgen woensdag 26 oktober de nieuwe ontruimingsinstallatie nogmaals kort testen. Mogelijk dat u dus nog even ons ontruimingsalarm hoort.

Vragen?
Indien u vragen heeft, schroom niet en neem gerust contact met ons op. 

 
Hartelijk groet,Sanne Wagemakers
Communicatieadviseur
Copyright © 2016 ATM, All rights reserved.