Copy
Vis nyhedsbrevet i din browser

Nyhedsbrev

Styr på Stress – på den feminine måde

Velkommen til jeg endelig går All in, og nu også går i luften med ugentlige nyhedsbreve og Styr på Stress Blogs.

Fokus og min intention vil være inspirerende, opløftende humoristisk deling af egne læringer along the Stress-road - andre tips, jeg finder geniale i bøger, artikler, video, YouTube - og sidst men ikke mindst små lette step til, hvordan man med andre vinkler, end den gængse stress forståelse - kan forebygge og heele så meget indre stress i hverdagens udfordringer.
 
Shit happens! - For det er også' en del af livet, og heri en masse læring om os selv. Men kan man på en lettere, sjovere og mere nydelsesfuld måde deale med det?

Hell Yeahhh
Det er MIN SANDHED - min Passion og Mission, at det kan vi.

Mit hjertebarn er ikke mindst mit budskab til alle I skønne Qvinder derude, som måske tror I er forkerte, fordi I føler jer måske lidt mere Stress sensitive, end jeres mænd eller mandlige kollegaer. Listen carefully -
I ER IKKE FORKERTE - men bare følelsen af forkerthed stresser jer! -  og se det er essensen i hele mit budskab 
  • at hvis du virkelig lytter, anerkender og handler på at nære dine inderste behov – den du virkelig er’. Så bliver du ikke stresset.

Og uden skyld og skam. Jeg gentager lige UDEN SKYLD OG SKAM de' damer.
 
Ja, den troede I nok ikke I kunne - eller måtte slippe…men det må I gerne. Hvis I tør, vil - og I føler det vil give jer mere fun og glæde – end at beholde det gamle mindset’ i jeres system. 

Så er det sagt!
Og ja  - min Sandhed - mit syn på Stress - og mine Metoder og Koncept til at forebygge og heele stress.
Og at det ovenikøbet skal kunne føles let, sjovt og 'næsten' uden dårlig samvittighed…. Det er et postulat og skal komme an på en prøve - or?
 
Fair nok.
Mit koncept er bygget op omkring mere end et pænt langt livs stress-erfaringer  - i HOW NOT TO. 25 års kurser og holistiske uddannelser, samt mere end 12 års praksis med de skønneste modigste Qvinder - og få, men lækre Meget Modige Mænd. Og det virkede for mig - og dem.
 
Så min invitation er i dag, at sneak-peak’e på min multi feminine, snakkende, små romantiske, finurlige æstetiske hjemmeside www.styrpåstress.dk - Og se om mit budskab og tilgangen til stress (også) kunne blive DIN SMAG…og om du måske i den proces, selv kunne implementere nogle af tipsene - eller bede mig – en veninde – eller en helt 3 hjælper på banen om hjælp til oprydning i dit verdensbillede af om du er god nok, kan nok, ved nok, pæn nok, tynd nok….(og sådan kunne hun blive ved). Kort og godt: Alt det som stresser dig.
 
Smag - og spyt det ud, der ikke smager godt.
Vi behøver ikke være enige. Forskellighed er skønt.
Men det vil glæde mig fuldstændig fantastisk, om du (gen)fandt den vidunderlige magiske og talentfulde person du er inde bag alle dine negative erfaringer, knoklende mindset, flinkeskolepigen, rollerne som ikke gavner dig(mere) - and much much more.
 
Jeg elsker at se kvinderne i min praksis i deres højeste – all the way – uanset udfordringerne. Indtil de genopdager DEN DE VIRKELIG ER – deres smag, og bruger det som deres indre GPS.
Jeg har det fedeste FEDESTE job sir’ jeg bare.
 
Kort og godt. Hvis du nu er en anelse mere nysgerrig, så læs videre HER på min Blog om min allersidste mind-blowing erfaring med hvad livsværktøjet Be Who You Really Are  - kan give af balance, ro, energi og power og det bedste redskab ever i Styr på Stress®…på den feminine måde.
 
Bare lidt nysgerrig….come on… - du er jo Q for filan da – så tryk lige HER

Du ønskes en skøn solrig weekend. Her skal der fyldes max på nydelses-kontoen med indkøb af smukke haveblomster, jord under neglene, og skøn latte' og liflig rødvin i havestolen, når 'værket beskue'.
 

With Love & Passion

BLOG: Be Who You Really Are

 

Skønne Qvinde

 
Stort velkommen til min 1. lange , men ærlige Blog om min vej mod mere ro, glæde og balance. Måske kan den vække lidt inspiration, lidt genkendelse, små smil - og en mulig vej til et mere sjovt og nydelsesfyldt liv…

Læs resten af bloggen her.
 
Share
Share
Forward
Hanne Sofia Falkenberg
StressMentor, Coach & Behandler
Copyright © 2014 Falkenberg Stress Strategy, Styr på Stress®


Afmeld nyhedsbrev    Opdatér min profil 

Email Marketing Powered by Mailchimp