Copy
Vis nyhedsbrevet i din browser

Kan du også blive Begejstrings Stresset? 

Jeg har haft en fest de sidste par uger med projekt SYNLIGHED.
 
Både med min nye site www.styrpåstress.dk – samt Nyhedsbrev og Blog. Jeg kan nærmest ikke få armene ned, og det er faktisk lidt besværligt at få tøj på i den stilling om morgenen ☺
 
Jeg har i rigtig mange år haft en virksomhed, som Stress-nøddeknækker, Mentor, Coach & Behandler med udgangspunkt i at alt - som i det hele - i og omkring dig kan stresse.
 
Det handler (slet) ikke kun om det, som der er for meget af tidsmæssigt og knoklemæssigt på tallerkenen. Især mine specifikke produkter, som StressMentoring og Styr på Stress forløb løfter sløret for ’hvad er det så’? – det kan du, hvis nysgerrig, læse lidt mere om.

Men har du tænkt over, at når nu det kan være ALT, som kan få Stress Bægeret til at flyde over, at det så også kan være noget af det sjove - det som du brænder for 120 %?
 
Og svaret er netop…120% er mere end dine 100%! Got it?
 
Jeg har (endnu) engang måtte erkende sandheden i denne sandhed.
 
Og nej – hvis du tror jeg er en Miss Styrpåstress Queen, siden jeg lever af det, så må jeg desværre skuffe dig BIG TIME.
 
Jeg er piv god til at spotte udfordringer og løsninger hos andre – fordi jeg har trænet så mange…(censureret) år på - what not to do! - og af pure nød.
Ikke valnød, ikke pekan nød, men som i Rescue nød – har jeg skulle lære af mine dyrekøbte erfaringer og også tilegne mig andres ’Rescue nødder’, for at samle mig op, til den jeg er, og det jeg kan i dag.
 
Det er så det jeg brænder for… nogle gange 120% for at komme ud og fortælle netop dig, som måske føler du lige er på stress-vippen – eller til dig som basker hjælpeløs rundt i alle de såkaldte gode råd, der svirrer rundt om dig - og du er ved at drukne med stress både fysisk, mentalt og følelsesmæssigt.
 
Såhhh, hvis du gerne vil kunne spotte fremover, hvad stress også kan være, som du måske ikke lige altid er så opmærksom på – så hæng lige videre på ugens blog her.
Jeg vil nu resten af dagen – og weekenden tage en’ af mine egne Rescue nødder og hive stikket ud, og nyde at jeg bare er’ - indtil en ny uge, hvor menuen blandt andet står på at være ’autentisk med ro på’ – på en konference scene i Århus.
 
Håber du vil abe efter… hvis dit system har givet dig et vink med en vognstang om det er tid… med mindre du da lige får lyst til at læse videre 5 minutter på Bloggen allerede nu.
 
Det kan jo gøres med fødderne i sofaen og en latte’ i hånden…

Skøn weekend her fra Pause Queen’
 

With Love & Passion

Share
Share
Forward
Hanne Sofia Falkenberg
StressMentor, Coach & Behandler
Copyright © 2014 Falkenberg Stress Strategy, Styr på Stress®


Afmeld nyhedsbrev    Opdatér min profil