Copy
NGTV Nieuwsbrief 2-2016
Bekijk hier de online versie
NGTV bij ‘Nederland Vertaalt’ en tien vrijkaarten!

Op zaterdagmiddag 19 maart vindt aan het Muziekgebouw aan ’t IJ te Amsterdam de jaarlijkse uitreiking van de Martinus Nijhoff Vertaalprijs plaats, waar het NGTV aanwezig zal zijn met een stand, in de hal van het Muziekgebouw.

Om meer aandacht te vestigen op het grote belang van goed vertalen organiseert het Prins Bernhard Cultuurfonds naast de uitreiking, op deze dag ook de landelijke manifestatie ‘Nederland Vertaalt’. Deze manifestatie bestaat uit een vertaalwedstrijd, een vertaalprijsvraag voor scholieren en een vertaalmiddag met workshops en als sluitstuk de uitreiking van de Martinus Nijhoff Vertaalprijs, met aansluitend receptie.

De vertaalworkshops bestaan uit de volgende onderdelen: Engels-Nederlands, Nederlands-Engels, Frans-Nederlands, Duits- Nederlands, Spaans-Nederlands.

De organisatie heeft met veel plezier hiervoor 10 vrijkaarten beschikbaar gesteld voor lezers van de Linguaan en ontvangt graag vóór 1 maart een lijstje met de 10 namen (plus emailadres, postadres en voorkeur voor workshop). Begin maart ontvangen alle workshopdeelnemers een workshopkaart per post.
 
Graag uw aanmelding z.s.m. sturen naar Paul Juten, hoofdredacteur Linguaan, pauljuten@gmail.com. De eerste tien aanmeldingen die de complete gegevens opsturen worden beloond, dus wees er snel bij! Voor meer informatie over Nederland Vertaalt kunt u kijken op www.nederlandvertaalt.nl
 
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Website
Website
Postadres:
NGTV
Postbus 77
Leiden, 2300 AB
Netherlands

Add us to your address book


Uitschrijven    Voorkeuren aanpassen 

Email Marketing Powered by Mailchimp