Copy
Masterclass: update docenten en programma
Open in browser   Uitschrijven
Beste

Twee extra docenten zullen samen met het team van PM onze volgende Masterclass invullen.

Op 24 en 25 oktober 2017 kan je in Brussel onze nieuwe Masterclass Crisiscommunicatie komen volgen. Tijdens deze tweedaagse leggen we de nadruk op twee essentiële elementen van geslaagde crisiscommunicatie: strategiebepaling en omgevingsanalyse. We zijn trots om volgende docenten aan het programma toe te voegen.
  • Wouter Jong (NL 🇳🇱) vertelt over zijn onderzoek waarin hij 4 mogelijke rollen en strategische modus operandi van leiders tijdens crisissituaties blootlegde. Dit op basis van meer dan 90 (!) case studies. 
     
  • Dr. Timothy Summers (USA 🇺🇸) plaatst het basisidee van omgevingsanalyse voor crisiscommunicatie in een bredere context en illustreert hoe organisaties kunnen evolueren naar beter algemeen crisismanagement door strategisch gebruik van data.
Over deze internationale docenten en het programma valt heel wat te vertellen. Dat hebben we dan ook gedaan in deze nieuwe blogpost.
 
Momenteel zijn er nog voor elke dag nog drie plaatsen be­schik­baar. Wil je er ook nog bij zijn voor één of twee dagen, laat het ons snel weten
 
Inschrijven
Op de PM site vind je meer info:
Eerste aankondiging, oa. prijzen
Update en extra info programma
Aarzel niet ons te contacteren als je een vraag hebt.
Programma

Wij kijken er alvast naar uit om ook jou te ontmoeten en mee te nemen in de wondere wereld van de crisisbeheersing. Ik ben ervan overtuigd dat ook jij niet mag ontbreken op deze Masterclass. De opleiding zit dan ook vol nieuwe praktische en theoretische inzichten die waardevol en meteen inzetbaar zijn in jouw organisatie.

   Stijn Pieters, Managing Partner PMIn or out?

Wij houden rekening met gegevensbescherming en uw informatie­wensen. Daarom vragen we om op deze pagina even officieel te bevestigen dat u mails zoals deze van PM wenst te ontvangen. U heeft uiteraard steeds de mogelijkheid om uit te schrijven.


You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp