Copy

KONINKLIJKE REFLECTIE OP PRINSJESDAG 


De derde dinsdag van September, elk jaar een groots en bijzonder evenement. Het was dit jaar iets specialer, omdat niet alleen de gouden koets bewonderd kon worden, maar ook mijn Happy Reflection Portretten van onze Royals Koningin Maxima en Prinses Beatrix. Zo kon koningin Maxima, naast het wuiven naar het publiek, zich ook even spiegelen in zichzelf en koning Willem Alexander in zijn intelligente vrouw.
Bekijk hier de foto's

AMBASSADEUR VAN MAROKKO OP BEZOEK


Hoogwaardig bezoek komt niet elke dag langs, maar vorige week heb ik de heer A. Beloukki, ambassadeur van Marokko, mogen ontvangen vergezeld door advocate mevrouw S. Makhloufi. Uiteraard heb ik hen een rondleiding gegeven door de galerij en hebben zij zichzelf ook mogen reflecteren in een van de 17 originele Happy Reflection Portraits.

MEDIA ONTDEKT HAPPY REFLECTION PORTRAITS 


Veel aandacht was er op Prinsjesdag uiteraard voor het koninklijk paar, maar ook voor de Happy Reflection Portraits. Om 7:30 uur kreeg ik al het eerste bericht binnen. "Ik zie je etalage nu op RTL4 Nieuws". Gedurende de dag volgden er meer tv beelden van o.a. de NOS. Ook kon ik meer uitleg geven over mijn missie en kunstwerken in het interview met Radio en TV zender Omroep West. Het radio interview is hieronder te beluisteren.  
Luister Radio interview

HAPPY REFLECTION PORTRAITS POPULAIR IN EUROPA


Steeds meer nieuwe klanten in Europa kunnen zich reflecteren in Happy Reflection Portraits. Zo zijn we trots dat er nu een Happy Reflection Portrait geleverd gaat worden aan een nieuwe klant in Duitsland! Na het Verenigd Koninkrijk, België, Spanje, Tsjechië, en nu dus ook Duitsland, zullen meer mensen in Europa gaan genieten van het reflecteren in hun favoriete Happy Reflection Portrait.
Ga naar de Webshop
Copyright © 2015 Carola Pavlik | Kore Collection, All rights reserved. You are receiving this email because you are a beautiful person.

unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp