Copy

NEW TRAILER ONLINE!

Trots ben ik op mijn nieuwe trailer, die net uit is gekomen, gemaakt met veel passie!
In het filmpje zie je een aantal portretten van vrouwelijke rolmodellen die mij en mijn missie de afgelopen jaren hebben geïnspireerd. Bekijk de trailer hier!

IT’S ALL ABOUT NEW YORK 
 

Soms krijg je de kans in je leven om je horizon te verbreden. Je hebt dan de keuze hiervoor te gaan, de kans met beide handen aan te grijpen of om je te verzetten tegen verandering.
Daarom zal de komende maanden doorbrengen in een van de meest inspirerende steden van de VS, New York!
Uiteraard zal ik jullie op de hoogte houden van mijn avonturen waar New York er één van zal zijn, door deze te delen op mijn website.

Uiteraard zijn alle suggesties en aanbevelingen welkom, stuur dan een mail naar: info@carolapavlik.com.
 
 

24 UUR IN SINGAPORE


Afgelopen februari heb ik Singapore bezocht en de mogelijkheid gehad om een aantal inspirerende mensen te ontmoeten uit de kunstwereld.

Deze ontmoetingen waren erg waardevol voor mij, het maken van connecties en mogelijkheden voor mijn kunst onderzoeken in een mooie stad als Singapore gaf mij voldoende inspiratie voor de toekomst!

Tijdens deze reis was ik bevoorrecht om het werk te zien van Baet Yeok Kuan. Zijn roestvrij stalen interactieve installatie getiteld ‘’24 hours in Singapore’’ was enerverend om ervoor te staan en en gaf mij de gelegenheid om mijn werk te spiegelen in dat van hem, gaf mij wederom de bevestiging dat ‘’Reflection the beginning of Happiness’’ is.  

 
MIJN VOLGENDE NIEUWSBRIEF ZAL ZIJN VANUIT THE BIG APPLE ! 
Copyright © 2016 Carola Pavlik | Kore Collection, All rights reserved. You are receiving this email because you are a beautiful person.

unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp