Copy

I’M JUMPIN INTO THE HUDSON FOR “ALS"


Op 12 Juni vindt de tweede editie plaats van de New Amsterdam City Swim. Inmiddels ben ik hard in training en zal ik samen met paar honderd deelnemers 1,5 km gaan zwemmen in de Hudson rivier in NYC voor ALS. Het is de bedoeling dat ieder van de zwemmers vrienden en relaties probeert te bewegen via hem of haar een bedrag te doneren aan “ProjectMinE” , een internationaal genetisch onderzoek naar de oorzaken van ALS. Zou je mij ook willen supporten? Alle donaties zijn welkom! Doneren kan hier. Meer informatie is hier te vinden over ALS en de New Amsterdam City Swim, Alvast dank!
 

TAKING A HUGE CREATIVE BITE OF THE BIG 🍏
 

De eerste weken in New York hebben indruk op mij gemaakt. Wat een energieke stad! Wat mij met name opvalt is dat iedereen je hier wilt helpen en de enorme gedrevenheid. "If you can make it here you can make it everywhere", is dan ook het uitgangspunt. De eerste 2 weken heb ik de ruimte genomen om met name Manhattan lopend te ontdekken. Naast het bezoeken van kunstbeurzen, galleries en netwerk bijeenkomsten, heb ik ook veel nieuwe dingen ondernomen. Bekijk hier een paar van mijn highlights.
 
 

MEETING DEEPAK CHOPRA


Het is altijd bijzonder om een schrijver die je bewondert in levende lijve te mogen ontmoeten. Nobelprijs winnaar en auteur van 90 boeken o.a " de zeven spirituele wetten van succes" mag Deepak Chopra zich een van de meest inspirerende leraren noemen. Zijn boeken en mediaties blijven dan ook een aanrader te lezen. 
 
WHEN YOU MAKE A CHOICE, YOU CHANGE THE FUTURE
Copyright © 2016 Carola Pavlik | Kore Collection, All rights reserved. You are receiving this email because you are a beautiful person.

unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp