Copy
Agents After All Nieuwsbrief - 19 oktober 2016
View this email in your browser
Beste programmeur,

Ieder jaar sturen we je met veel plezier ons artiestenaanbod toe. Vandaag deel 2 met Racoon, Miss Montreal, RONDÉ, Rob Dekay, Navarone, The Brahms, STAVAST en Najib & PlusSupportAct. Alvast meer zien? Kijk dan op onze website.

Hartelijke groet,

Henkjan Onnink, Lesley Grieten en Maarten Middendorp, Janna Albada, Wouter Possemis
Agents After All

Nieuwe muziek van Racoon in 2017

 
RACOON stond op zo’n beetje alle grote festivals in Nederland en speelde vorig jaar vol overgave in de Ziggo Dome, hun grootste concert tot nu toe. De band kan leunen op een lange reeks aan hits, denk aan ‘Love You More’, ‘No Mercy’, 'Brick By Brick' en hun Nederlandstalige single ‘Oceaan’. Maar nu is het vizier op 2017 gericht. In het voorjaar verschijnt er weer nieuw materiaal van de band.

Luister: 'Brick By Brick'

BOEKER: HENKJAN ONNINK

Miss Montreal barst van de energie

 
Wanneer MISS MONTREAL op het podium staat is één ding zeker: er moet gedanst worden. De band met Sanne Hans als frontvrouw barst van de energie en scoorde hits als ‘Hoe’ met Nielson, 'Tututu', ‘Love You Now' en ‘Ik Zoek Alleen Mezelf’ met Paskal van BLØF. Komend seizoen is Sanne Hans opnieuw te zien als  coach in The Voice. In het televisieprogramma 'Lieve S-S-Sanne' schrijft ze liedjes aan de hand van verhalen van haar fans. In het voorjaar nieuwe muziek!

Luister: 'Tic Toc'

BOEKER: HENKJAN ONNINK

Debuutalbum RONDÉ in januari

 
RONDÉ staat aan de vooravond van een bijzonder jaar; op 13 januari 2017 brengt de band hun debuutalbum uit. De single ‘Why Do You Care’ was daarvan al een mooie voorbode. Na ‘Run’ en ‘We Are One’ was het bovendien de derde 3FM Megahit op rij voor de band. RONDÉ speelde al op grote festivals als Lowlands, Concert at SEA en Mysteryland. Het nieuwe jaar trappen ze af op Noorderslag en een week later presenteren ze hun eerste album in Utrecht.

Luister: 'Why Do You Care'

BOEKER: MAARTEN MIDDENDORP

Ontdek de soulvolle country-pop van Rob Dekay


Met zijn eigenzinnige soulvolle country-pop brengt ROB DEKAY een verrassend nieuw geluid. Dit najaar brengt hij zijn debuut EP uit. Daarvan verscheen al de single ‘Tikken van de Tijd’ en vorige week trakteerde Rob ons op de video van ‘Alles Gaat Voorbij’. Rob Dekay presenteert zijn EP op vrijdag 18 november in het Burgerweeshuis in Deventer. In januari speelt hij op Noorderslag.

Luister naar 'Alles Gaat Voorbij'

BOEKER: MAARTEN MIDDENDORP

Veelzijdige rockband met ijzersterke live-reputatie


NAVARONE combineert soulvolle seventiesrock met invloeden uit de grunge en alternatieve rock. Dankzij hun albums ‘Darker Shade Of White’ en opvolger ‘Vim and Vigor’ was de Nijmeegse/ Amsterdamse formatie de laatste jaren een graag geziene gast op de festivals. In 2017 komt er nieuwe muziek! Op 20 januari verschijnt een nieuw album van Navarone.

Luister: 'The Red Queen Effect'

BOEKER: MAARTEN MIDDENDORP

Dansen op de zomerse indiepop van The Brahms


Catchy muziek. THE BRAHMS zit er op. Hun setlist staat vol zomerse indiepop nummers waarvan de meisjes harder gaan dansen en de jongens hoger springen. De band had met hun eerste single ‘Golden’ meteen een 3FM Megahit te pakken. Ook 'Homerun' en 'Feels Like Home' vonden al snel hun weg naar de radio en festivals als Paaspop, Zwarte Cross en Concert at SEA. Verwacht festivalknallers maar ook melodische, meer meeslepende songs.

Luister: 'Feels Like Home'

BOEKER: MAARTEN MIDDENDORP

Najib zoals je hem nog nooit gezien hebt

 
Zingen, drummen, rappen, percussie spelen… Najib Amhali kan en wil het allemaal. In zijn laatste twee theatershows gaf hij muziek al een prominente plek, maar de samenwerking met zijn band PlusSupportAct smaakte naar méér. Veel meer! Het werd tijd voor een show die uitsluitend om de muziek zou gaan draaien. NAJIB & PLUSSUPPORTACT trekken de komende maanden door het land met een serie swingende shows. Daarna zijn de festivals aan de beurt!

Alvast een voorproefje...

BOEKER: HENKJAN ONNINK

STAVAST geeft gas in 2017


STAVAST, de nieuwe band van voormalig Heideroosjes-frontman Marco Roelofs, startte in 2016 op met een paar festivals. In 2017 pakken ze door met een debuutalbum in het voorjaar en een uitgebreide tournee. Geen punkrock, wel stevige Nederlandstalige rock die refereert aan Foo Fighters en The Gaslight Anthem. Ook gehoord: “De behoorlijk boze broertjes van BLØF.”

Luister: 'Vanaf Hier'

BOEKER: HENKJAN ONNINK
Copyright © 2016 Agents After All, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences