Copy
Agents After All Nieuwsbrief - 13 oktober 2016
View this email in your browser
Beste programmeur,

Ieder jaar sturen we je met veel plezier ons artiestenaanbod toe. Vandaag deel 1 met BLØF, Chef'Special, HAEVN, Stephanie Struijk, Kraak & Smaak, WOOT, Pat Smith en Superstijl!

Alvast meer zien? Kijk dan op onze website.

Hartelijke groet,

Henkjan Onnink, Lesley Grieten, Maarten Middendorp, Janna Albada, Wouter Possemis
Agents After All

Met meer plezier dan ooit op het podium

 
BLØF is niet meer weg te denken uit de vaderlandse popgeschiedenis. De band groeide uit tot één van de succesvolste popgroepen van Nederland dankzij hits als ‘Liefs Uit Londen’, ‘Dansen Aan Zee’, ‘Aan De Kust’, ‘Alles Is Liefde’ en ‘Mannenharten’. BLØF ontving talloze awards en na vele uitverkochte shows en optredens op festivals blijkt de band nog steeds enorm populair. In het voorjaar van 2017 verschijnt een nieuw album.

Luister: 'Open Je Ogen'

BOEKER: LESLEY GRIETEN

Onderweg naar de Ziggo Dome

 
Maar liefst 47 shows speelden ze afgelopen zomer in de Verenigde Staten als support-act van Twenty One Pilots. CHEF'SPECIAL stond twee keer in de Madison Square Garden en trad op in het wereldberoemde Red Rocks amfitheater. In februari 2017 verschijnt een nieuw Chef'Special album en later dat jaar geeft de band de grootste show uit hun carrière, in de Ziggo Dome in Amsterdam. Let's go, Amigo!

Luister: 'Amigo'

BOEKER: HENKJAN ONNINK

De grote stappen van HAEVN

 
HAEVN brak amper een jaar geleden door met hun eerste single ‘Finding Out More’. Het nummer groeide uit tot een grote hit, de band stond in een uitverkochte grote zaal van Paradiso en verraste op de festivals. De nieuwe single 'Bright Lights' is een prachtige voorbode van het eerste HAEVN-album dat op 2 april uitkomt. HAEVN presenteert dit debuutalbum met een reeds uitverkocht concert in Koninklijk theater Carré.

Luister: 'Bright Lights'

BOEKER: MAARTEN MIDDENDORP

Een nieuw begin en verlangen naar thuis

 
Singer/songwriter STEPHANIE STRUIJK, eerder bekend onder de naam ‘Stevie Ann’, bracht dit jaar een nieuw album uit. Ze schreef de tekst en muziek samen met Daniël Lohues tijdens een twee weken durende roadtrip door de Verenigde Staten. Met haar nieuwe muziek speelde ze in het voorprogramma van BLØF en stond ze op Concert at SEA. Dit najaar staat ze in de theaters met de voorstelling 'Nieuw Maan'.

Luister: 'De Rivier'

BOEKER: LESLEY GRIETEN

Overdonderende clubsound met rock n roll attitude

 
KRAAK & SMAAK draait sinds hun debuutalbum ‘Boogie Angst’ volop mee in de nationale en internationale live scene. Ze zijn al jaren een gerenommeerde internationale naam die menig club of festival aan gort speelt. Geen grijze, gezichtsloze laptop show maar een full on live band met drums, bas, toetsen, dj en live vocals. Dit jaar verscheen hun nieuwe album 'Juicy Fruit'.

Luister: 'Toxic Love Affair'

BOEKER: HENKJAN ONNINK

WOOT blaast de jaren '80 nieuw leven in


Een warme donkere stem, zware bassen en synhesizers die de jaren ‘80 nieuw leven inblazen. Dat is de elektronische rockband WOOT. De leidraad in de muziek van WOOT is de stem van Tobias Wolring, die doet denken aan een kruising tussen Chris Isaak en Jim Morrison. De nieuwe single van WOOT heet 'All Night Long'. Het is de eerste track van hun nieuwe EP 'Juno' die in november uitkomt.

Luister: 'All Night Long'

BOEKER: HENKJAN ONNINK

Pro surfer, drum and bass MC en zanger


Met Splendid speelde PAT SMITH op festivals als Lowlands, Parkpop, Sziget en Fusion. Met zijn solo EP 'Lighthouse', waaraan hij werkte met producers Jan van Wieringen en Robin Veldman (Caro Emerald), zette hij zijn eerste stap in een nieuwe richting. Nu is er een nieuwe single: 'All Day'.

Luister: 'All Day'

BOEKER: MAARTEN MIDDENDORP

Bij Superstijl is het publiek de dj


Elk kwartier start een nieuwe ronde en kies je door middel van een digitaal stempasje (of de smartphone app) welke muziekstijl de dj’s van SUPERSTIJL moeten draaien. De stijl met de meeste stemmen wordt gelijk gedraaid. Iedere ronde wisselen de stijlen, dus je bent verzekerd van een afwisselende en verrassende avond uit! Van ska naar hiphop en van het betere housewerk naar indie hits. Nieuwe ronde, nieuw feestje!

BOEKER: MAARTEN MIDDENDORP
Copyright © 2016 Agents After All, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences