Copy
Agents After All Nieuwsbrief - 11 november 2016
View this email in your browser
Beste programmeur,

Ieder jaar sturen we je met veel plezier ons artiestenaanbod toe. Vandaag het vijfde en laatste deel met Dotan, Rita Zipora, Splendid, Ed Stuijlaart, Lady Linn, Kris Berry, Handsome Poets, DIEDE, Jacqueline Govaert, Daniël Lohues en Orange Skyline.

Meer zien? Kijk dan op onze website.

Hartelijke groet,

Henkjan Onnink, Lesley Grieten, Maarten Middendorp, Janna Albada en Wouter Possemis
Agents After All

Nieuwe muziek voor Dotan in 2017

 
DOTAN bracht dit jaar de single 'Shadow Wind' uit. Het nummer werd uitgeroepen tot 3FM Megahit, 538 Alarmschijf én NPO Radio 2 Top Song. De NOS gebruikte het nummer in hun uitzendingen rondom de Olympische Spelen. Dotan schrijft op dit moment aan een opvolger van zijn bekroonde album ‘7 Layers’ waarmee hij in een uitverkochte Ziggo Dome speelde. De zanger was eerder al te zien op grote festivals als Pinkpop en Concert at SEA en brak ook internationaal door met optredens op Rock Werchter en Sziget.

Planning: nieuwe muziek in 2017

Luister: 'Shadow Wind'

BOEKER: MAARTEN MIDDENDORP

Rock 'n roll maakt plaats voor elektronische invloeden


ORANGE SKYLINE is terug. Met een nieuwe single en met een nieuwe sound! Waar de band haar inspiratie voorheen haalde uit 60’s rock n’ roll en moderne garagerock, geven ze met hun nieuwe single 'Sound & Fury' aan niet terug te deinzen voor elektronische invloeden. Het nummer is afkomstig van het debuutalbum 'Things That I Hide' van Orange Skyline dat begin 2017 zal verschijnen.

Planning: debuutalbum op 13 januari 2017

Luister: 'Sound & Fury'

BOEKER: MAARTEN MIDDENDORP

Nieuw album verwacht in 2017


In Parijs ontmoette KRIS BERRY via gemeenschappelijke vrienden de producers die samen met haar aan een nieuw album hebben gewerkt. In hun studio in Brooklyn, New York, maakte de muziek de overgang van demo's naar recordings. Het nieuwe album wordt de opvolger van debuutalbum ‘Marbles’ uit 2012. Kris Berry bracht in de tussentijd samen met Perquisite nog het succesvolle album ‘Lovestruck Puzzles’ uit.

Planning: album verwacht in voorjaar 2017

BOEKER: HENKJAN ONNINK

Elektronische en donkere sound

 
RITA ZIPORA bracht afgelopen jaar haar tweede album 'Stroom' uit. Daarop klinkt haar sound nog elektronischer en een tikkeltje donkerder dan op haar debuutalbum 'Als Ik Kijk' uit 2014. Voor de nieuwe muziek ontwikkelde Rita Zipora ook een spannende show, waarin ze met haar band speciaal ontworpen lasertekeningen live aanstuurt. Op dit moment werkt ze aan nieuwe muziek.

Luister: 'Tik de Box'

BOEKER: HENKJAN ONNINK

Splendid doet je verlangen naar de zomer

 
SPLENDID laat overal de zon schijnen en is een vaste gast tijdens het festivalseizoen. Niet alleen in Nederland maar ook buiten onze landsgrenzen laat deze Haagse trots zich zien. Hun muziek doet je verlangen naar de zomer. Zon, zee en surfen: trek je slippers aan! Splendid werkt op dit moment aan nieuw materiaal en viert in 2017 haar 15-jarig jubileum.

Planning: festivals in de zomer van 2017

Luister: 'Back in the Days'

BOEKER: MAARTEN MIDDENDORP

Ed Struijlaart zit niet stil


Sinds de release van zijn tweede album 'Closer Than Skin' in 2014 gaat ED STRUIJLAART onverminderd door met het uitbrengen van nieuwe muziek. Afgelopen jaar was hij succesvol met het duet 'Made of Stars' samen met Lisa Lois en het nummer 'Gold' dat veelvuldig was te horen rond de Olympische spelen. Met 'Gold' liet hij ook meteen een geluid horen dat we nog niet van hem kenden: steviger, meer rock en minder pop. En dat smaakt naar meer!

Planning: meer nieuwe muziek in 2017

Luister: 'Gold'

BOEKER: HENKJAN ONNINK

Warme, intieme en volwassen sound


LADY LINN is de artiestennaam van de Vlaamse zangeres Lien De Greef. Ze treedt op met haar groep ‘The Magnificent Seven’. Dit jaar presenteerde ze haar vierde album, getiteld ‘Keep It A Secret’. Een warme, intieme en volwassen plaat waarvoor Lady Linn zich liet inspireren door films, series, dromen en de liefde. Benieuwd hoe dat klinkt? Luister maar eens naar openingsnummer 'Slowly'.

Luister: 'Slowly'
 
BOEKER: HENKJAN ONNINK

Altijd in beweging

 
Van een handrem heeft HANDSOME POETS nooit gehoord. De band is altijd in beweging. Niet alleen vanwege de uiterst dansbare indiepop en de energieke live-shows maar ook omdat de groep sinds haar oprichting in 2008 geen seconde stil heeft gezeten. Hits als ‘Blinded’, ‘Dance (The War Is Over)’ en ‘Sky On Fire’ brachten de Handsome Poets naar de hoofdpodia van onder andere Pinkpop, Lowlands en Concert at SEA.

Luister: 'Get Up (Can You Feel It)'

BOEKER: MAARTEN MIDDENDORP

Popmuziek met een laagje glitter en een ruig randje


DIEDE speelt de hoofdrol in haar eigen sprookje. Haar podium is een geëxplodeerde kringloopwinkel met zelfgemaakte outfits en lichtbakken. DIEDE debuteerde in 2015 met de EP 'The Lighthouse' en was dat jaar één van de meest geboekte bands tijdens de Popronde. Dit jaar speelde ze met haar zeskoppige band vijf keer op Oerol. In samenwerking met Paradiso Melkweg Productiehuis presenteert DIEDE in het voorjaar van 2017 een nieuwe live show én EP, getiteld 'Made in China'.

Planning: nieuwe EP in 2017

Luister: 'Better off a Begger'

BOEKER: MAARTEN MIDDENDORP

Jacqueline Govaert schrijft aan nieuw materiaal


Met haar tweede soloalbum ‘Songs To Soothe’ tourde JACQUELINE GOVAERT langs uitverkochte poppodia en wist ze festivals opnieuw voor zich te winnen. Daarne tourde ze door heel Nederland met haar eerste theaterprogramma ‘Zo Zit Dat Dus’. Tijdens de voorstellingen stonden de nummers van haar nieuwe album centraal. Op dit moment is Jacqueline Govaert druk bezig met schrijven van nieuw materiaal.

Planning: nieuwe muziek in 2017

Luister: 'Sweet Friend'

BOEKER: HENKJAN ONNINK

Daniël Lohues brengt troost, relativering en humor


Met een nieuw album gaat DANIËL LOHUES in 2017 weer op tournee. Van februari tot en met hun juni speelt hij met zijn nieuwe theaterprogramma in meer dan 60 theaters. Waargebeurde verhalen over leven en later. En klassieke nummers uit zijn rijke oeuvre. Zo ontstaat een voorstelling vol troost, relativering en humor. Over zoeken naar jezelf. Over waar we vandaan komen en waar we naar toe gaan. En dat in van die mooie, warme woorden.

Planning: nieuw album en theatertournee in voorjaar 2017

Luister: 'Appels'

BOEKER: LESLEY GRIETEN
Copyright © 2016 Agents After All, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences