Copy

RSS Scholing verpleegkundigen niveau 4-5

 

Eerste aankondiging: start maart 2016

In maart 2016 start er weer een nieuwe groep met deelnemers van de RSS scholing voor verpleegkundigen niveau 4 en 5 in de acute fase. Het gaat hier om een na-scholing in de vorm van blended learning. De scholing wordt gegeven in samenwerking met de Maasstad academie en bestaat uit contacturen en zelfstudie thuis via een website. De scholing zal plaatsvinden op 7 avonden (18.30-22.00 uur) in de eerste helft van 2016. De scholingsdata zijn vastgesteld op (wijzigingen onder voorbehoud): 

Dinsdag 15 maart
Dinsdag 29 maart
Dinsdag 19 april
Dinsdag 10 mei
Dinsdag 24 mei
Dinsdag 7 juni
Dinsdag 21 juni
 

Aanmelden

Aanmelden kan binnenkort via de website. U ontvangt na  aanmelding een bevestigingsmail en/of een factuur. Na betaling ontvangt u uw bewijs van inschrijving. Definitieve informatie over scholingsdata en aanmeldprocedure volgt zo spoedig mogelijk.
Meld de deelnemers aan voor 15 februari. De kosten voor de cursus bedragen 635,25 euro inclusief BTW per deelnemer van de Rotterdam Stroke Service, inclusief lesmateriaal, koffie/thee. Voor deelnemers van buiten de RSS geldt een toeslag van 15%. De cursus is geaccrediteerd in het kwaliteitsregister V&V.

Kijk voor meer informatie over de scholing voor verpleegkundigen niveau 4-5 op www.rotterdamstrokeservice.nl
of neem contact op met bianca.buijck@rotterdamstrokeservice.nll

Nieuwsbrief RSS

Wilt u zich aan- of afmelden voor deze nieuwsbrief?
Ga dan naar de startpagina van http://www.rotterdamstrokeservice.nl

Kopij voor de nieuwsbrief?
Mocht u interessante berichten hebben of wilt u anderen informeren over ontwikkelingen met betrekking tot de zorg voor CVA patiënten, dan kunt u deze doorgeven via info@rotterdamstrokeservice.nl.

Tekst:
dr. Bianca Buijck
Ketencoördinator RSS
Rotterdam Stroke Service
www.rotterdamstrokeservice.nl
Email Marketing Powered by Mailchimp