Copy

RSS Symposium dinsdag 4 november 2014

Locatie: Van der Valk, Ridderkerk

Tickets: 30 euro voor RSS organisaties, 55 euro voor niet RSS organisaties.
Aanmelden klik “hier
 

De kracht van CVA-zorg in de keten: stoppen, denken, doen!

Op dit symposium delen diverse professionals en organisaties tijdens plenaire lezingen en interactieve workshops hun innovatieve ideeën. Een belangrijk onderdeel is van elkaar leren hoe samenwerking in de keten tot stand komt en hoe men gebruik maakt van de nieuwste onderzoeksresultaten, om de multidisciplinaire zorg voor patiënten met een CVA door de hele keten te verbeteren. Klik “hier” voor meer informatie.

Doelgroep:
Professionals in de hele keten (m.n. niveau 3-5) werkzaam in de behandeling en zorg voor patiënten met een beroerte in de RSS ziekenhuizen en vervolginstellingen. Ook professionals van buiten de RSS zijn welkom. Voor verzorgenden, verpleegkundigen, ergotherapeuten, fysiotherapeuten en logopedisten wordt accreditatie aangevraagd.

Programma indeling:
09.00 – 10.00 uur: ontvangst op innovatieplein
10.15 – 11.00 uur: plenaire spreker
11.00 – 11.45 uur: workshoprondes
11.45 – 13.00 uur: lunch en netwerken op innovatieplein
13.00 – 13.45 uur: workshoprondes
13.45 – 14.30 uur: presentaties best practices
14.30 – 15.00 uur: netwerken op innovatieplein
15.00 – 15.45 uur: plenaire spreker
15.45 – 16.30 uur: plenaire spreker
16.30 – 16.45 uur: afsluiting
16.45 – 17.45 uur: borrel en netwerken op innovatieplein

Call for best practice:
Wil jij in een vijf minuten durende presentatie je “best practice” tijdens het symposium met ons delen? Stuur dan nu je best practice in via het formulier. Naar aanleiding van de presentaties kiest een jury de beste “best practice”. Voor richtlijnen en formulier klik “hier

Innovatieplein
Gedurende het symposium is er een interactief innovatieplein. Alle deelnemende RSS organisaties kunnen het beste, leukste, meest innovatieve van hun organisatie laten zien (demonstratie, presentatie of interactief contact). Het doel is om mensen kennis te laten maken met uw organisatie. Voor meer informatie of deelname aan het innovatieplein neemt u contact op met info@rotterdamstrokeservice.nl

Informatie en sponsoring
Wilt u meer informatie of heeft uw organisatie belangstelling om dit symposium te sponsoren? Neem dan contact op met dr. Bianca Buijck, ketencoördinator RSS bianca.buijck@rotterdamstrokeservice.nl of kijk op www.rotterdamstrokeservice.nl.
Rotterdam Stroke Service
www.rotterdamstrokeservice.nl
Email Marketing Powered by Mailchimp