Copy

Nieuwsbrief RSS - Juni 2015

 

Scholing verpleegkundigen niveau 4-5

In september 2015 start er weer een nieuwe groep met deelnemers van de RSS scholing voor verpleegkundigen niveau 4 en 5 in de acute fase. Het gaat hier om een na-scholing in de vorm van blended learning. De scholing wordt gegeven in samenwerking met de Maasstad academie en bestaat uit contacturen en zelfstudie thuis via een website. De scholing zal plaatsvinden op 7 avonden (18.30-22.00 uur) in de tweede helft van 2015. De scholingsdata zijn vastgesteld op (wijzigingen onder voorbehoud):
Dinsdag 29 september
Dinsdag 6 oktober
Dinsdag 13 oktober
Dinsdag 27 oktober
Maandag 2 november
Dinsdag 10 november
Dinsdag 17 november
 

Aanmelden

Aanmelden kan binnenkort via de website www.rotterdamstrokeservice.nl. U ontvangt na  aanmelding een bevestigingsmail en/of een factuur. Na betaling ontvangt u uw bewijs van inschrijving. Definitieve informatie over scholingsdata en aanmeldprocedure volgt zo spoedig mogelijk.
 

Beschikbare plaatsen

Er zijn voorlopig voor ieder RSS ziekenhuis maximaal 4 plaatsen beschikbaar! (SFG, Ikazia, EMC, Haven, Vlietland, Maasstad, Van Weel Bethesda, IJselland). Meld de deelnemers voor 15 augustus aan. Na 15 augustus worden nog beschikbare plaatsen verder verdeeld onder belangstellende RSS ziekenhuizen.  De kosten voor de cursus bedragen 635,25 euro inclusief BTW per deelnemer, inclusief lesmateriaal, koffie/thee. De cursus is geaccrediteerd in het kwaliteitsregister V&V.
Kijk voor meer informatie over de scholing voor verpleegkundigen niveau 4-5 op www.rotterdamstrokeservice.nl
of neem contact op met bianca.buijck@rotterdamstrokeservice.nl
 

Nieuwsbrief RSS

Wilt u zich aan- of afmelden voor deze nieuwsbrief?
Ga dan naar de startpagina van http://www.rotterdamstrokeservice.nl

Kopij voor de nieuwsbrief?
Mocht u interessante berichten hebben of wilt u anderen informeren over ontwikkelingen met betrekking tot de zorg voor CVA patiënten, dan kunt u deze doorgeven via info@rotterdamstrokeservice.nl.

Tekst:
dr. Bianca Buijck
Ketencoördinator RSS
Rotterdam Stroke Service
www.rotterdamstrokeservice.nl
Email Marketing Powered by Mailchimp