Copy

Feest Rotterdam Stroke Service

Locatie: ABEL , Rhoon
Donderdag 15 juni 2017: 17.00-23.00 uur


In 2017 bestaat de Rotterdam Stroke Service 20 jaar. En dat vinden wij reden voor een feestje!

Wij bieden u een volledig verzorgd feest aan op de mooie Rhoonse locatie “Abel”. Onder het genot van lekker eten en drinken kunnen we elkaar beter leren kennen. We hebben gezorgd voor muzikale begeleiding van de bands Sticky Fingers” en “Apple Juice & Beer”. Voetjes van de vloer dus!

Kom je ook? Meld je dan aan!

 

Waarom een feest? Een stukje geschiedenis:

De Rotterdam Stroke Service is in mei 1997 ontstaan. De eerste patiënten hadden een indicatie voor een opname voor Kortdurende CVA revalidatie in de Hersen Herstellings Unit in het Verpleeghuis van Laurens Antonius Binnenweg. Neurologen van het AZR en St.Clara, revalidatieartsen van het AZR, St.Clara en Rijndam, verpleeghuisartsen van Laurens, verpleging van de afd. neurologie van het AZR, st.Clara en thuiszorg namen deel aan inhoudelijke overleggen. Doel van de inhoudelijke overleggen was om te komen tot protocollen, werkafspraken en oplossingen in de keten. Daarnaast werden werkgroepen geformeerd. In 1998 gaf de stuurgroep van de Rotterdam Stroke Service aan een bureau de opdracht om tijdelijk het organisatorisch projectleiderschap op zich te nemen. Het doel daarvan was om leiding te geven aan het proces van samenwerken om de zorgketen voor CVA-patiënten op experimentele basis zodanig te ontwikkelen dat op 01-01-1999 de Rotterdam Stroke Service volledig kan functioneren.
 

Voor wie is het feest?

Professionals in de gehele Rotterdam Stroke Service, werkzaam in de behandeling en zorg voor patiënten met een CVA in ziekenhuizen en vervolginstellingen van de Rotterdam Stroke Service.
 

Aanmelden

Omdat we graag willen weten op hoeveel personen we kunnen rekenen, vragen we u om aan te melden voor dit feest. Dat kan heel eenvoudig via de website van de Rotterdam Stroke Service: homepage, evenementen.  U kunt aanmelden vanaf 1 februari 2017.

Aanmelden klik hier”.
 

Informatie

Wilt u meer informatie over dit feest? Neem dan contact op met dr. Bianca Buijck, ketencoördinator RSS bianca.buijck@rotterdamstrokeservice.nl of kijk op www.rotterdamstrokeservice.nl.
 

Nieuwsbrief RSS

Mocht u interessante berichten hebben of wilt u anderen informeren over ontwikkelingen met betrekking tot de zorg voor CVA patiënten, dan kunt u deze doorgeven via info@rotterdamstrokeservice.nl.

Tekst:
dr. Bianca Buijck
Ketencoördinator RSS
Rotterdam Stroke Service
www.rotterdamstrokeservice.nl
Email Marketing Powered by Mailchimp