Copy

RSS scholing verzorgenden en verpleegkundigen niveau 3-4

 

Start januari 2016

In januari 2016 start er weer een nieuwe groep met deelnemers van de RSS scholing. De scholing zal plaatsvinden op 7 dagen in de eerste helft van 2016. De scholingsdata zijn vastgesteld op:
dinsdag 19 januari
woensdag  20 januari
woensdag 10 februari
donderdag 11 februari
dinsdag 1 maart
donderdag 7 april
donderdag 2 juni

Aanmelden

Aanmelden kan binnenkort via www.rotterdamstrokeservice.nl. U ontvangt na  aanmelding een bevestigingsmail en/of een factuur. Na betaling ontvangt u uw bewijs van inschrijving. Definitieve informatie over scholingsdata en aanmeldprocedure volgt zo spoedig mogelijk.

Er zijn 12 plaatsen beschikbaar, vol is vol! Meld de deelnemers zo snel mogelijk aan, en in ieder geval vóór 20 september 2015. We stellen de cursus ook open voor deelnemers die niet bij een RSS organisatie werken. Zij komen op een wachtlijst. Deelnemers van RSS organisaties die zich vóór 20 september 2015 aanmelden hebben voorrang. Daarna wordt gekeken of er nog plaatsen beschikbaar zijn voor deelnemers die niet bij een RSS organisatie werken. Na 20 september worden aanvragen behandeld op volgorde van binnenkomst. De kosten voor de cursus bedragen 435 euro exclusief BTW en inclusief lesmateriaal, lunch, koffie/thee. Deelnemers van RSS organisaties ontvangen 15%  korting op de scholingskosten.
Kijk voor meer informatie over de scholing voor verzorgenden en verpleegkundigen niveau 3-4 op www.rotterdamstrokeservice.nl
 

Nieuwsbrief RSS

Wilt u zich aan- of afmelden voor deze nieuwsbrief?
Ga dan naar de startpagina van http://www.rotterdamstrokeservice.nl

Kopij voor de nieuwsbrief?
Mocht u interessante berichten hebben of wilt u anderen informeren over ontwikkelingen met betrekking tot de zorg voor CVA patiënten, dan kunt u deze doorgeven via info@rotterdamstrokeservice.nl.

Tekst:
dr. Bianca Buijck
Ketencoördinator RSS
Rotterdam Stroke Service
www.rotterdamstrokeservice.nl
Email Marketing Powered by Mailchimp