Copy

Vooraankondiging

RSS Symposium dinsdag 7 november 2017

 

Info

Locatie:   Van der Valk, Ridderkerk
Tijd:         15.30- 21.15 uur
Tickets:   30 euro voor RSS organisaties, 55 euro voor niet RSS organisaties.
 
Meld u nu 'hier' aan!
 

“Wie heeft de regie? Interactie tussen patiënt en professional in de keten.”

Op dit symposium delen diverse professionals en organisaties tijdens plenaire lezingen en interactieve workshops hun innovatieve ideeën. Een belangrijk onderdeel is van elkaar leren hoe samenwerking in de keten tot stand komt en hoe men gebruik maakt van de nieuwste onderzoeksresultaten, om de multidisciplinaire zorg voor patiënten met een CVA door de hele keten te verbeteren. 
 

Doelgroep

Professionals in de hele keten (m.n. niveau 3-5) werkzaam in de behandeling en zorg voor patiënten met een beroerte in de RSS ziekenhuizen en vervolginstellingen. Ook professionals van buiten de RSS zijn welkom. Voor verzorgenden, verpleegkundigen, ergotherapeuten, fysiotherapeuten en logopedisten wordt accreditatie aangevraagd.
 

Programma

Het definitieve programma volgt nog. Op verzoek van velen, dit keer een symposium in de avond, met een Italiaans buffet.
 

Nieuwsbrief RSS

Wilt u zich aan- of afmelden voor deze nieuwsbrief?
Ga dan naar de startpagina van http://www.rotterdamstrokeservice.nl

Kopij voor de nieuwsbrief?
Mocht u interessante berichten hebben of wilt u anderen informeren over ontwikkelingen met betrekking tot de zorg voor CVA patiënten, dan kunt u deze doorgeven via info@rotterdamstrokeservice.nl.

Tekst:
dr. Bianca Buijck
Ketencoördinator RSS
Rotterdam Stroke Service
www.rotterdamstrokeservice.nl
Email Marketing Powered by Mailchimp