Copy
FID: Full Informatiu Digital del partit polític Escons en Blanc.

Bon estiu!

Com tot en aquesta època de l’any, Escons en Blanc disminueix la seva activitat social i política per aprofitar unes merescudes vacances. Qui més qui menys desconnecta de l’esfera quotidiana i es distreu amb altres activitats.
Des d’aquí no us molestarem més fins el setembre, tot i que abans, aquest diumenge 27 de juliol, tindrem la darrera assemblea del curs, que serà una molt bona oportunitat per retrobar-nos prenent una cervesa fresqueta al Bar Tothom.

Tretzena Assemblea

Ja portarem tretze assemblees catalanes des del març del 2013, quan ens vam constituir com a territori esconià.
Les assemblees són un espai i una oportunitat per fer créixer el projecte, per fer-lo més sòlid, per debatre temes d’actualitat i encarar el futur. N’hi ha que són més pràctiques i algunes més teòriques, però per sobre de tot són trobades on el respecte i l’amistat no es perden mai.

El proper diumenge parlarem de les pròximes eleccions municipals, de temes interns com les votacions online o de les trobades informals que començaran al setembre.

EB - Spot 2010

Retrocedim fins el 2010 per recordar aquest senzill spot d'Escons en Blanc, llavors en coalició amb Ciudadanos en Blanco.
Podeu consultar l'apartat de Media d'esconsenblanc.org per veure tots els vídeos.
(clic sobre la imatge per veure'l)

Ajuda'ns per a que tothom ens conegui!

Segueix-nos a Facebook!     Segueix-nos a Twitter!     Reenvia-ho a un amic!

Llicència Creative Commons Reconeixement-NoComercial 4.0