Copy
FID: Full Informatiu Digital del partit polític Escons en Blanc.

15.000 gràcies!

La recollida d'avals segueix en marxa i a hores d'ara ja s'han recollit més avals dels necessaris per a presentar la candidatura.
Us volem agrair l'esforç i l'empenta que hi heu posat per a aconseguir-ho!
De totes maneres no es podrà cantar victòria fins que la Junta Electoral Central hagi validat les firmes, és per això que si encara teniu firmes per recollir es poden seguir enviant a Madrid per a subsanar possibles firmes incorrectes.

On som?

El nostre sistema democràtic pateix d'una cada vegada més estesa falta de legitimitat per part dels seus representants, producte del descrèdit galopant d'una classe política assotada per múltiples casos de corrupció, alhora que percebuda com privilegiada i allunyada dels interessos reals de la ciutadania, la qual, en nombre creixent, es veu abocada, de manera estèril, elecció rere elecció, a practicar l'abstencionisme, el vot en blanc o el nul, incapaç de dipositar la seva confiança en cap de les candidatures que es presenten.

La caixa B

Les evidències que el principal partit del país va basar durant almenys 15 anys (1990-2008) una part del seu finançament en una comptabilitat B, il·legal, nodrida d'aportacions que s'escapaven al control del Tribunal de Comptes, són la base del cas Bárcenas. Aquest blanqueig d'aportacions es va realitzar en, almenys, 56 lliuraments entre 2002 i 2007 per una suma d'1,3 milions d'euros dels 7,3 que va arribar a anotar, segons la documentació oficial lliurada a la Fiscalia Anticorrupció. Les evidències constaten la veracitat d'almenys 55 apunts de la comptabilitat B gràcies al testimoni d'exdirigents del mateix partit.

(clica per llegir l'article sencer)

Campanyes alternatives

És una campanya creada per a incentivar al jovent europeu a participar a les eleccions del 25M.
web: http://happyvoting.eu/
vídeo: https://www.youtube.com/watch?v=h3VATWdrZ30
Els partits i les administracions busquen qualsevol reclam per a reduir l'alta abstenció generada per la desafecció política i la llunyania de les decisions del Parlament Europeu.

L'AVE «fantasma»

El Govern de Zapatero va gastar més de 500 milions en 28 quilòmetres de doble via d'Alta velocitat a Almeria que ara han quedat aïllats al mig del camp. ADIF ha tapiat els túnels. Amb aquesta mesura s'evita que «es coli ningú» i que «no es deteriorin les instal·lacions».
Mentre uns i altres es dediquen a llançar andanades de crítiques relatives a la seva gestió, la veritat és que les obres de l'AVE es troben en via morta i que els quatre trams executats segueixen al mig del camp com un monument al malbaratament.

(clica per llegir l'article sencer)

Ajuda'ns per a que tothom ens conegui!

Segueix-nos a Facebook!     Segueix-nos a Twitter!     Reenvia-ho a un amic!

Llicència Creative Commons Reconeixement-NoComercial 4.0