Copy
Sol·licitud d'avals - Eleccions Generals 26J 2016
View this email in your browser
Escons en Blanc

(sigue en castellano)

Benvolguts simpatitzants, afiliats i col·laboradors,

Passen els dies i seguim, gràcies a la incapacitat dels nostres representants electes, sense govern de l’Estat. De continuar aquesta situació, al proper més de novembre s’iniciaria de nou el procediment electoral, dissolent les cambres de representació i iniciant els terminis legals per a complimentar els requisits legals per a poder presentar candidatures en els que serien les terceres Eleccions Generals en menys d’un any.

La situació política en general fa, ara més que mai, necessari plantejar la possibilitat a l’electorat de poder expressar el seu Vot en Blanc en forma d’escons buits com defensa el Partit ESCONS EN BLANC. La ineficiència dels partits amb representació parlamentària no mereix menys.

Fins ara no ens hem posat en contacte amb vosaltres perquè la incògnita sobre el procediment electoral era evident. Com sabreu, el procediment electoral vigent portaria la realització de les eleccions al dia 25 de desembre, dia de Nadal. Degut a aquesta “brillant” estratègia, ara tocarà legislar una esmena addicional de la Llei Electoral que no hem conegut fins avui.

En resum, la nova esmena reduirà una setmana el període de recollida d’avals necessaris per a formalitzar la candidatura i així podran quadrar el calendari electoral per fer coincidir el dia de les eleccions el 18 de desembre.

Aquest període de recollida de firmes seria vigent durant els primers 13 dies del mes de novembre. Davant la imminència d’aquest important termini, és hora de començar a escalfar els motors per tal d’aconseguir la fita de conformar llistes electorals a les 4 circumscripcions catalanes.

Per tal de donar-vos totes les explicacions necessàries i resoldre els vostres dubtes ens hem emplaçat a realitzar una REUNIÓ INFORMATIVA el proper dia 12 d’octubre, aprofitant que és festiu intersetmanal.

La reunió es realitzarà a les 10h. al BAR TOTHOM. Av. Diagonal,241 (entre Lepanto i Padilla).

Bar Tothom

Us agrairem l’esforç a tots els que pugueu assistir, i als que, per causes diverses, no us sigui possible, us seguirem informant de les decisions que prenguem per tal d’aconseguir el nostre objectiu.

Per a qualsevol aclariment us podeu posar en contacte amb el mail: campanya@esconsenblanc.org

Moltes gràcies pel vostre suport i ajuda per a poder fer present la opció del Vot en Blanc Representat a les properes eleccions.
 Estimados simpatizantes, afiliados y colaboradores,

Pasan los días y seguimos, gracias a la incapacidad de nuestros representantes electos, sin gobierno del Estado. De continuar esta situación, el próximo mes de noviembre se iniciaría de nuevo el procedimiento electoral, disolviendo les cámaras de representación e iniciando los plazos legales para cumplimentar los requisitos legales para poder presentar candidaturas en las que serían les terceras Elecciones Generales en menos de un año.

La situación política en general hace necesaria, ahora más que nunca, plantear la posibilidad al electorado de poder expresar su Voto en Blanco en forma de escaños vacíos como defiende el Partido ESCONS EN BLANC/ESCAÑOS EN BLANCO. La ineficiencia de los partidos con representación parlamentaria no merece menos.

Hasta ahora no nos hemos puesto en contacto con vosotros porque la incógnita sobre el procedimiento electoral era evidente. Como sabréis, el procedimiento electoral vigente nos llevaría a la realización de les elecciones el día 25 de desembre, día de Navidad. Debido a esta “brillante” estrategia, ahora tocará legislar una disposición adicional de la Ley Electoral que no hemos conocido hasta hoy.

En resumen, la nueva enmienda reducirá una semana el período de recogida de avales necesarios para formalizar la candidatura y así poder cuadrar el calendario electoral para hacer coincidir el día de les elecciones con el 18 de diciembre.

Este período de recogida de firmas sería vigente durante los primeros 13 días del mes de noviembre. Ante la inminencia de este importante plazo, es hora de comenzar a calentar motores para conseguir conformar listas electorales en les 4 circunscripciones catalanas.

Con el objetivo de daros todas les explicaciones necesarias y resolver vuestras dudas nos hemos emplazado a realizar una REUNIÓN INFORMATIVA el próximo día 12 de octubre, aprovechando que es festivo intersemanal.

La reunión se realizará a les 10h. en el BAR TOTHOM. Av. Diagonal,241 (entre Lepanto i Padilla).

Bar Tothom

Os agradeceremos el esfuerzo a todos los que podáis asistir, y a los que, per causas diversas, no os fuera posible, os seguiremos informando de las decisiones que tomemos para conseguir nuestro objetivo.

Para cualquier aclaración os podéis dirigir al mail: campanya@esconsenblanc.org

Muchas gracias por vuestro apoyo y ayuda para poder hacer real la opción del Voto en Blanco Representado en las próximas elecciones.
 

Joan Ramon Serra Font
Responsable de Campanya 
651 860 707

facebook EB twitter EB google+ EB
www.esconsenblanc.org

Copyright © 2016 Escons en Blanc, Tots els drets reservats.


Vols canviar la forma en la que reps els correus?
Pots modificar les teves preferènciesdesubscriure't d'aquesta llista

Email Marketing Powered by Mailchimp