Copy
FID: Full Informatiu Digital del partit polític Escons en Blanc.

Dotzena assemblea

El diumenge passat va tenir lloc la dotzena assemblea a nivell territorial català. Ens reunim cada mes i mig per debatre els temes principals que envolten el nostre partit i per decidir les línies a seguir de cara el futur.
La pròxima cita electoral seran les eleccions municipals i fins llavors caldrà fer molta feina, la primera i més important és ampliar la família esconiana fent arribar el projecte a més gent per poder ser més col·laboradors compromesos.

#12 - Quant et costa votar?

Subvencions a partits per les eleccions al Congrés i Senat.
Article 175: L'Estat subvenciona així les despeses electorals:
a) 21.167,64 euros per cada escó obtingut al Congrés i Senat;
b) 0,81 euros per cada un dels vots aconseguits per cada candidatura al Congrés que obtingui almenys un escó de Diputat;
c) 0,32 euros per cada un dels vots aconseguits per cada candidat que hagi obtingut escó de Senador.
 
A més, si aconsegueix els vots necessaris per tenir Grup Parlamentari en una o altra càmera, s'abonaran 0,22 euros extres per cada elector com a compensació per les despeses electorals originades per la tramesa directa i personal de sobres i paperetes electorals o publicitat electoral.

Condemnat l'exconseller Ausàs a quatre anys de presó per contraban de tabac

La sentència, li imposa, concretament, tres anys i nou mesos de presó amb inhabilitació especial per a l'exercici del dret de sufragi passiu i multa de 195.000 euros pel delicte de contraban, i tres mesos més pel delicte de pertinença a grup criminal.
Link notícia

CDC analitzarà en els pròxims dies la seva continuïtat en el grup liberal europeu

«Ens hem de replantejar la nostra posició».
L'eurodiputat de CDC Ramon Tremosa ha obert aquest dijous la porta que la seva formació abandoni el Grup de l'Aliança dels Liberals i Demòcrates per Europa (ALDE) després de l'entrada dels quatre parlamentaris d'UPyD i els dos de Ciutadans.
Link notícia

Foment abandona un tram de l'AVE al qual va adjudicar 92 milions

«Porta així almenys dos anys i el fem servir per passejar amb el gos perquè és pla».
Els set quilòmetres de variant estan tancats i sense ús des de 2012 mentre els trens segueixen serpentejant corbes entre les cases i carrers de Pobra, al municipi de Láncara.
El secretari d'Estat d'Infraestructures, Rafael Catalá, assegura que les obres de l'abandonada variant es reprendran aquest estiu, «segurament a finals de juny». Veurem.

Link notícia

Ajuda'ns per a que tothom ens conegui!

Segueix-nos a Facebook!     Segueix-nos a Twitter!     Reenvia-ho a un amic!

Llicència Creative Commons Reconeixement-NoComercial 4.0