Copy
FID: Full Informatiu Digital del partit polític Escons en Blanc.

Votar per correu, tot un privilegi!

Freqüentment, el vot per correu gaudeix d'una immerescuda fama de complexitat, la qual porta a molts ciutadans a optar per l'estèril abstenció, oblidant que els portaran totes les paperetes a casa i podran exercir el seu dret democràtic amb unes condicions de privilegi, comoditat i privacitat absoluta.
I si el fet de votar ocupa un lloc destacat en la seva escala de valors, no podran menysprear la importància de votar abans que ningú.
Els passos són molt senzills, consulteu el web!

Forat comptable a l'Ajuntament de Saragossa

L'Ajuntament de Saragossa, el cinquè municipi més important d'Espanya, presenta un forat comptable de 362 milions, equivalent al 55% del seu pressupost anual, superior en quantia al que va tenir el consistori de Marbella quan va ser intervingut per l'Estat, segons es desprèn d'un dur informe de la Cambra de Comptes d'Aragó. Aquesta és la xifra detectada en l'últim exercici que acaba de fiscalitzar, corresponent a 2011.

llegir més

Indignació filosòfica al Parlament Europeu

Paraules que va pronunciar el parlamentari euroescèptic britànic Godfrey Bloom durant un debat sobre impostos a la Unió Europea.
 
«Senyor president, em ve al cap una cita del gran filòsof americà Murray Rothbard que va dir: 'L'Estat és una institució de furt a gran escala'».

La resta, en el vídeo.

Onada de denúncies a Andalusia sobre el frau de la formació

La presumpta malversació de les subvencions públiques per a la formació de treballadors era un secret a veus a Andalusia des de feia anys. En una regió amb gairebé 1,5 milions d'aturats, era difícil que algú no hagués sentit algun comentari més o menys directe sobre l'ús fraudulent que alts càrrecs de la Junta haurien fet dels fons aportats per la Unió Europea i l'Administració de l'Estat per lluitar contra la xacra de la desocupació.

llegir més

Abstenció? No, gràcies!

Un dels principals indicadors de qualitat d'un sistema democràtic és la participació. Conseqüentment, com més abstenció, menys qualitat. I les previsions ens indiquen, malauradament, que la qualitat s'està deteriorant a passos de gegant. A la teva mà està revertir aquesta situació. En primer lloc, participa. En segon lloc, si no trobes una opció que et representi, busca bé. Estem aquí. Representant als no representats.
Si fas això, cada vegada que vegis un escó buit et veuràs a tu. No em diguis que no val la pena.

Aquí pots llegir el nostre manifest!

Ajuda'ns per a que tothom ens conegui!

Segueix-nos a Facebook!     Segueix-nos a Twitter!     Reenvia-ho a un amic!

Llicència Creative Commons Reconeixement-NoComercial 4.0