Copy
FID: Full Informatiu Digital del partit polític Escons en Blanc.

La nostra campanya
SOM TOTS!

El llançament d'aquest full informatiu coincideix al segon amb l'inici de la campanya per a les eleccions europees. Per tant, representa el primer acte formal —el nostre i, probablement, el de tots— de campanya. Però aquesta diferència, malauradament, no és l'única. Sembla que el nostre destí segueix sent, igual que amb els escons buits, fer visible l'invisible. En aquest cas, el nostre partit i el nostre missatge. Per això no serà fàcil. La resta de partits porten més d'un mes en campanya monopolitzant els mitjans de comunicació.
De tots depèn revertir aquesta situació. Gràcies per anticipat.

El perquè de les cadires buides

Les nostres cadires buides no són res més (ni res menys) que la manera pel qual apostem a l'hora de pressionar la classe política i als seus partits perquè s'esforcin molt més a desenvolupar la seva activitat amb ètica i respecte, promovent iniciatives de govern i legislatives que fomentin la transparència i la participació dels ciutadans més enllà dels comicis que se celebren periòdicament.
Cadires buides, que pretenen ser llums d'alarma que alertin de l'existència d'un problema creixent que reclama solucions urgents. Llums d'alarma que romandran enceses durant cinc anys.

Renúncia pública de Luis Prado

Luis Prado García, cap de llista a la candidatura per a les Eleccions Europees 2014, fa la seva renúncia pública a càrrec i remuneració.

(cliqueu sobre la imatge per a accedir al vídeo)

Ajuda'ns per a que tothom ens conegui!

Segueix-nos a Facebook!     Segueix-nos a Twitter!     Reenvia-ho a un amic!

Llicència Creative Commons Reconeixement-NoComercial 4.0