Copy
FID: Full Informatiu Digital del partit polític Escons en Blanc.

50% aconseguit

Afiliats catalans i d'arreu d'Espanya estan fent un esforç extraordinari per a aconseguir el màxim nombre d'avals possible. Només d'aquesta manera podem assegurar la nostra presència a les eleccions europees.

Ara mateix només tenim la meitat de les firmes necessàries.
S'acosta la Setmana Santa i la tasca serà més complicada, hem d'aprofitar els dies que queden per seguir donant a conèixer el nostre projecte!

#05 - El vot en blanc

Segons l'article 108, punt 4 de la LOREG: "es computaran com a vots vàlids els obtinguts per cada candidatura més els vots en blanc".
 
El vot en blanc, tal com està plantejat en la llei, computa com a vot vàlid, però no té cap representació al Parlament.

Per tant només serveix per elevar el llindar mínim de vots que vam veure en l'anterior píndola (4). D'aquesta manera fa més complicat per als partits petits aconseguir escons i per tant afavoreix els partits més votats.

Els conductors no són ximples, els electors tampoc ho haurien de ser.

Iniciem una nova secció del FID on intentarem recopilar els despropòsits dels nostres representants, no tant casos de corrupció sinó casos de verdadera incompetència política.

Un altre èxit: d'esperar 30.000 cotxes/dia a rebre'n menys de 5.000
. L'esquema va fallar perquè els seus traçats es van fer de pagament tot i que discorren en paral·lel a quatre autovies, públiques i gratuïtes, per les quals s'entra i se surt de la capital. "I estan mal dissenyades: en alguns trams d'aquestes carreteres no s'eviten els embussos i la seva connexió no és fàcil". Els conductors ho tenen clar: no val la pena pagar ni un sol cèntim per estalviar deu minuts de trajecte.

Podeu llegir tot l'article complet en aquí.

@esconsenblanc

Hi ha Polítics que estan massa acostumats a rebre lloances, i quan el vent no els va tant a favor, responen així: vídeo vilaweb
(cliqueu la imatge per a accedir al tuit)

Vídeo Europa EB

Des de Huelva ens arriba aquesta animació il·lustrativa del parlament europeu, no us la perdeu!
Enllaç al vídeo

La preocupació per la corrupció segueix augmentant

En l'avanç del Baròmetre de Març que s'acaba de fer públic, es confirma l'augment de la preocupació per la corrupció política, situat en un 41% (39,5% al gener), que segueix sent percebuda pels enquestats com el segon problema després de l'atur, amb un 82,3%. La insatisfacció amb «Los/as políticos/as en general, los partidos y la política» (sic) ostenta el quart lloc amb un 26%. Segons el Baròmetre definitiu de Gener, els electors que com a manifestació de descontentament s’abstindrien o votarien en blanc (32,3%), sumarien més vots que la intenció de vot declarada al PP, al PSOE i a IU junts (29,7%).

Ajuda'ns per a que tothom ens conegui!

Segueix-nos a Facebook!     Segueix-nos a Twitter!     Reenvia-ho a un amic!

Llicència Creative Commons Reconeixement-NoComercial 4.0