Copy
Sol·licitud d'avals - Eleccions Generals 26J 2016
View this email in your browser
Escons en Blanc

(sigue en castellano)

Benvolguts afiliats i col·laboradors,

 

Com sabreu, ahir es van convocar de nou eleccions generals. La incapacitat dels partits amb representació parlamentaria per articular la voluntat dels votants ens porta a un fet inèdit en la democràcia espanyola. Davant d'aquesta actitud irresponsable es fa imprescindible que els electors tinguin dret a manifestar el seu descontentament amb el sistema de partits actual a través del Vot en Blanc Representat que, ara per ara només és possible amb el vot a Escons en Blanc.

Necessitem més de 4 mil firmes per a presentar-nos a la província de Barcelona, on seria més fàcil, en percentatge, d'obtenir representació. Més de 5 mil per a tot Catalunya. Per això us volem animar a que feu difusió per les xarxes virtuals i socials de la nostra proposta i petició, i aporteu el màxim possible de signatures per a aconseguir el nostre objectiu. Avalar Escons en Blanc, no significa que es vagi a votar-lo, només que pugui ser una papereta més entre les presents el 26-J

Us deixo l'enllaç on trobareu tota la informació:

http://esconsenblanc.org/avals-generals-26j-2016/

Si no podeu fer arribar les vostres firmes a cap punt d'entrega, podeu enviar el formulari completat AMB LLETRA MOLT CLARA al mail campanya@esconsenblanc.org

Si teniu qualsevol suggerència o voleu proposar accions de recollida d'avals, podeu posar-vos en contacte per tal de coordinar els nostres esforços. Moltes gràcies per la vostra col·laboració!

Atentament,


                                        

Estimados afiliados y colaboradores,

Como sabréis ayer se convocaron Elecciones Generales. La incapacidad de los partidos con representación parlamentaria para articular la voluntad de los votantes nos lleva a un hecho inédito en la democracia española. Ante esta actitud irresponsable se hace imprescindible que los electores tengan derecho a manifestar su descontento con el actual sistema de partidos a través del Voto en Blanco Representado que, ahora mismo, solo es posible mediante el voto a Escaños en Blanco.

Necesitamos mas de 4 mil firmas para presentarnos en la provincia de Barcelona, donde seria mas plausible, en porcentaje, obtener representación.Mas de 5 mil para toda Cataluña .Por ello os queremos animar a que hagáis difusión por las redes virtuales y sociales de nuestra propuesta y petición, y aportéis el máximo número posible de firmas para conseguir nuestro objetivo. Avalar Escaños en Blanco no significa votarlo, solo que sea una opción mas entre las papeletas presentes el 26-J.

Os dejo el enlace donde encontraréis toda la información:

http://escanos.org/2016/05/04/firma-para-escanos-en-blanco-pueda-estar-presente-en-tu-provincia-el-26j/

Si no podéis hacer llegar vuestras firmas físicamente, podeis enviar el formulario escaneado CON LETRA MUY CLARA al mail campanya@esconsenblanc.org , así como cualquier sugerencia que queráis proponer para la recogida de avales.

Muchas gracias por vuestra colaboración!

Atentamente, 
 

Joan Ramon Serra Font
Responsable de Campanya 
651 860 707

facebook EB twitter EB google+ EB
www.esconsenblanc.org

Copyright © 2016 Escons en Blanc, Tots els drets reservats.


Vols canviar la forma en la que reps els correus?
Pots modificar les teves preferènciesdesubscriure't d'aquesta llista

Email Marketing Powered by Mailchimp