Copy
Martin Blom, Trouble Cats, Cash i kirken, Kvartetten
View this email in your browser

Releasekoncert: "Sange fra ødekirken"

Nu udgiver jeg ny cd. "Sange fra ødekirken" udkommer 25. september 2016. Det er 11 af mine danske sange, de fleste indspillet sidste år i Buderup Ødekirke. Se mere her - også om øvrige koncerter og projekter!
 

Sidste år indspillede jeg en stribe sange i Buderup Ødekirke, der ligger oppe ved Støvring. Det hedder en ødekirke, fordi det ikke længere er en kirke. Der er kun de rå vægge, lyset og så en akustik af format. Rummet spiller i den grad med i lydbilledet, hvor der kun er guitar, vokal, og så lidt supplerende guitar ovenpå.

Søndag 25. september kl. 14 er der release-koncert på V58 i Aarhus. Her spiller jeg sammen med Henrik Kunz, bas, og Knud Erik Steengaard, violin. Og der kommer nok et par gæster på scenen undervejs. Der er fri entré, og du er meget velkommen!

Albummet bliver udgivet som minibog med tekster, fotos med mere og med indlagt cd. Albummet vil også blive tilgængeligt på streamingtjenesterne. "Sange fra ødekirken" kan købes til releasekoncerten, naturligvis :-)

Se mere her:

"VINTERDAG"

"NU ER DET TID"


Og læs mere om "Sange fra ødekirken"

På forkant med udgivelsen spiller vi med Martin Blom Trio tirsdag 16. august kl. 19.30 på Lundsgaard, Gods i forbindelse med Kerteminde Art Week.
Og fredag 26. august kl. 13.30 spiller jeg solo på Hagge's Musik Pub i Tønder (Godsbanescenen) - under Tønder Festival. Her kan I også høre de danske sange.

Samtidig har vi naturligvis gang i vores fe'e gamle blues& rootsrockband Trouble Cats. Her vil der ske ting og sager det følgende, for vi kan i 2017 fejre vores 30 års jubilæum. Det vil ikke gå stille af, kan vi godt garantere. Vi spiller 1. september kl. 17.30 på Pustervig i forbindelse med Aarhus Festuge. Vi ses!
Og så er vi i gang med et herligt projekt i min gamle hjemby, Svendborg. "Kvartetten synger Dan Andersen" består af Erik Andersen, gt, vokal, Lili Winkel, vokal, Ole Hansson, bas og kor, og Martin Blom, gt, og kor. Vi spiller sange af vores gamle og desværre afdøde ven Dan Andersen. Hans sange i 70'ernes Svendborg var stærke og originale, og nu udgiver vi sangene - for de blev aldrig udgivet dengang. I må inderligt gerne støtte projektet, vi sætter gang i en crowdfunding-kampagne. Se video fra vores koncert i maj på Arne B - og følg med her!!
LIVE:

Torsdag 11. august kl. 19, Tinglev Kirke: Cash i kirken
Søndag 14. august kl. 14, V58 i Aarhus: Bluesjam, hvor jeg er vært. Kig forbi!
Tirsdag 16. august kl. 19.30, Kerteminde Art Week: Martin Blom Trio
Torsdag 18. august kl. 19.30, Haraldsted Kirke: Cash i kirken
Onsdag 24. august kl. 19.30, Svenstrup Kirke: Cash i kirken
Fredag 26. august kl. 13.30, Hagge's Pub i Tønder: Martin Blom
Torsdag 1. september kl. 17.30, Pustervig Torv, Aarhus: Trouble Cats
Onsdag 7. september kl. 19.30, Skanderborg: Cash i kirken
Onsdag 21. september kl. 19.30, Vejlby Kirke: Cash i kirken
Fredag 23. september kl. 15, Admiralen, Silkeborg: Martin Blom & Henrik Hansen
Søndag 25. september kl. 14, V58 i Aarhus: RELEASEKONCERT MARTIN BLOM TRIO
 
Se mere på martinblom.dk

I er meget velkomne til at like min Facebook-side: www.facebook.com/musicmartinblom

Se videoer på min YouTube-kanal

Mange hilsner
Martin
 
Copyright © 2016 Martin Blom, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp