Copy
View this email in your browser
Zaterdag 19 maart modeshow!!
Geef je nu op.
.
Hopelijk hebben we lekker weer,en heel veel toeschouwers.

De modeshow is voor alle bedrijven, niet alleen voor de mode zaken. Wees creatief en bedenk een leuke manier om je bedrijf te promoten.
Je kunt met vier mannequins/dressmen deelnemen aan deze show. Er zijn drie shows: 13.30, 14.30, 15.30 uur. Uiteraard is er weer een lady speaker aanwezig en zullen we zorgen voor het nodige vertier in het centrum.
Klik hier om je op te geven.

 
Aanstaande zaterdag Valentijnsactie!
Zaterdag rijdt onze rode bolide rond in het centrum van Nijverdal. De filmploeg staat klaar om liefdevolle boodschappen op te nemen. Deze filmpjes worden op Valentijnsdag op onze Facebookpagina geplaatst. De filmpjes met de meeste likes winnen leuke prijzen beschikbaar gesteld door Nijverdalse winkeliers en ondernemers.
Geef je nu op voor de Nachtmarkt!
6 mei gaan we weer de jaarlijkse nachtmarkt organiseren. Je kunt nu alvast een kraam reserveren. De nachtmarkt is van 14.00 tot 22.00 uur. De kraamprijs voor winkeliers is €15,- per kraam. Klik hier voor meer informatie en om je op te geven. 
Jami zegt...tot ziens!

De laatste dag als functie promotor is aangebroken. Manfred is grotendeels ingewerkt, dus nu kan ik met een gerust hart het stokje aan hem overdragen. De afgelopen drie jaar heb ik meer dan 8 uur in de week mij ingezet voor de promotie van het centrum. We hebben de merknaam Op Naar Nijverdal neergezet, gezorgd voor een goed gevulde agenda, een prachtige schaatsbaan georganiseerd en als kers op de taart wordt het betaald parkeren binnenkort afgeschaft en wordt de Grotestraat heringericht.
 
Ik wil jullie bedanken voor de fijne samenwerking. Ik heb veel van jullie geleerd en hoop dat jullie een succesvolle toekomst in Nijverdal wacht. Daar heb ik alle vertrouwen in. In het bijzonder wil ik Jan Scheppink bedanken voor de fijne samenwerking. Zijn grote hart voor Nijverdal is inspirerend.
 
Ik blijf natuurlijk winkelen in Nijverdal, dus ga jullie nog regelmatig zien. Daarom zeg ik tot ziens en tot snel!
Hartelijke groet,
Jaimi Olthof 
Opgave Kortingsbonnenboekje
Het kortingsbonnenboekje komt weer terug! Na het succes van vorig jaar kiezen we dit jaar voor een ander formaat. Eigenlijk net zoals het bonnenboekje van 10 jaar geleden (ken je die nog?). Ben je geïnteresseerd? Klik dan hier voor meer informatie en om je op te geven. 
Copyright © *2015* *Op Naar Nijverdal*, All rights reserved.

Our mailing address is:
info@opnaarnijverdal.nl

unsubscribe from this list    update subscription preferences