Copy
View this email in your browser
Valentijn actie groot succes!!
Nijverdal kende afgelopen zaterdag een groot aantal romantici die elkaar graag  voor de camera de liefde verklaarden.  De vele foto’s en filmpjes op Facebook zijn hier getuige van. Met dank aan Reike en haar zoon die deze aktie prachtig in beeld hebben gebracht!  Komend weekend worden de winnaars bekend gemaakt van de  prijzen beschikbaar gesteld door de Nijverdalse ondernemers.  
Zaterdag 19 maart modeshow!!
Geef je nu op.
.
Hopelijk hebben we lekker weer,en heel veel toeschouwers.

De modeshow is voor alle bedrijven, niet alleen voor de mode zaken. Wees creatief en bedenk een leuke manier om je bedrijf te promoten.
Je kunt met vier mannequins/dressmen deelnemen aan deze show. Er zijn drie shows: 13.30, 14.30, 15.30 uur. Uiteraard is er weer een lady speaker aanwezig en zullen we zorgen voor het nodige vertier in het centrum.
Klik hier om je op te geven.

 
Geef je nu op voor de Nachtmarkt!
6 mei gaan we weer de jaarlijkse nachtmarkt organiseren. Je kunt nu alvast een kraam reserveren. De nachtmarkt is van 14.00 tot 22.00 uur. De kraamprijs voor winkeliers is €15,- per kraam. Klik hier voor meer informatie en om je op te geven. 
Opgave Kortingsbonnenboekje
Het kortingsbonnenboekje komt weer terug! Na het succes van vorig jaar kiezen we dit jaar voor een ander formaat. Eigenlijk net zoals het bonnenboekje van 10 jaar geleden (ken je die nog?). Ben je geïnteresseerd? Klik dan hier voor meer informatie en om je op te geven. 
Copyright © *2015* *Op Naar Nijverdal*, All rights reserved.

Our mailing address is:
info@opnaarnijverdal.nl

unsubscribe from this list    update subscription preferences