Copy
View this email in your browser

Modeshow groot succes!!
Ondanks het frisse lenteweer was het publiek in groten getale op komen dagen en genoot iedereen van de wervelende shows.
Ruim 20 deelnemende bedrijven showden alles wat nieuw en hip is dit voorjaar en komende zomer. Jong en oud, klassiek en sportief, voor iedereen was er wel iets moois te spotten op de catwalk. Dit inspireerde veel toeschouwers om direct even een kijkje te nemen in de winkels van de deelnemers waardoor het ook daar weer lekker druk was.
Een groot succes dus!

Opgave Kortingsbonnen folder!!
In tegenstelling tot eerdere aankondiging gaan we toch voor een andere opzet en lay-out. Na wijs beraad en advies van diverse winkeliers zien we alsnog af van een boekje maar kiezen voor een folder. Dit wordt een folder die uitgevouwen kan worden en waarvan 6 pagina's gereserveerd
zijn voor actie en kortingsbonnen.Groot voordeel is dat de 1e  twee pagina's bestaan uit belangrijke info over Nijverdal voor met name de toerist en zeker zo belangrijk... de prijs!  Deelname kost nu niet meer dan 35,00 per deelnemer!! Er zijn nog maar een paar plekken over dus wil je nog mee doen dan snel opgeven! Opgave kan nog tot uiterlijk maandag 28 maart as.
Klik hier voor opgave.

 

Proef en Beleef de Lente, Zaterdag 26 maart !!

Zaterdag is het zover; Proef en Beleef de Lente !! Er hebben zich diverse winkeliers aangemeld waardoor het weer een heerlijke beleving wordt om Op Naar Nijverdal te gaan. Ook de weergoden zijn op hun lente-best dus het wordt echt genieten morgen in Nijverdal! Succes allemaal !! 


LEDENVERGADERING OP NAAR NIJVERDAL 12 APRIL 2016

Beste Ondernemers,

Met de uitvoering van het Masterplan Centrum Nijverdal worden er een aantal belangrijke stappen gezet om de kwaliteit van het centrum verder te verhogen en meer gastvrijheid te bieden. Op Naar Nijverdal wil samen met u hier hard aan werken om de aanwezige kansen te benutten. De economie en consument verandert, er waait een nieuwe wind. Ook de opzet van onze ondernemersvereniging is gewijzigd. De Adviesraad is opgericht, dat blijkt goed te werken. Bij een nieuwe wind hoort ook een nieuwe eenduidige herkenbare naam:  "OP NAAR NIJVERDAL"

Formeel dient de naam van onze ondernemersvereniging nog gewijzigd te worden, daarvoor is toestemming nodig van de leden.
Dat is één van de onderwerpen die aan bod komen op de Ledenvergadering van Op Naar Nijverdal om 19.30 uur op 12 april 2016 in Het Centrum.
Noteert u dit alvast in uw agenda? 
De gehele agenda van de Ledenvergadering wordt binnenkort bekend gemaakt op de site: http://opnaarnijverdal.nl/

NACHTMARKT 2016.

Al groot aantal opgaves. 

Voor de jaarlijkse nachtmarkt 6 mei as lijkt de animo groter dan ooit. Er hebben zich al een groot aantal deelnemers aangemeld waardoor we nu al verzekerd zijn van een geweldige bezetting. Voor wie zich nog niet heeft aangemeld en toch wil verzekeren van een plekje is haast geboden en adviseren we je direct aan te melden want ook nu geldt vol=vol.
De nachtmarkt is van 14.00 tot 22.00 uur. De kraamprijs voor winkeliers is €15,- per kraam. Klik hier voor meer informatie en om je op te geven. 
Klik hier voor de nieuwe plattegrond en kramenindeling.
Copyright © *2015* *Op Naar Nijverdal*, All rights reserved.

Our mailing address is:
info@opnaarnijverdal.nl

unsubscribe from this list    update subscription preferences