Copy
View this email in your browser
_________________________________________________________________


VOLGENDE ZOMERMARKT :

DONDERDAG 25 AUGUSTUS!


Afgelasting zomermarkt 11 augustus.

Helaas hebben we een aantal afmeldingen voor de Zomermarkt 11 augustus, waardoor we onder het minimum aantal zitten voor een representatieve markt.

Dit betekent dat we de markt voor 11 augustus niet door laten gaan. De Zomermarkt gepland voor donderdag 25 augustus gaat wel gewoon door, want hiervoor zijn inmiddels een groot aantal aanmeldingen met een leuke variatie aan standhouders. Dit in combinatie met wederom leuk entertainment en de balansverkoop deze dag, zal dit zeker een geslaagde zomermarkt opleveren.

Toch wil ik benadrukken dat het slagen van de zomermarkten niet alleen afhankelijk kan en mag zijn van externe standhouders. De eerste zomermarkt 28 juli jl. kende maar een klein aantal winkeliers die een kraam hebben gehuurd en actief deelnamen aan de markt. Om de zomermarkten te laten slagen en een jaarlijks terugkerend evenement te laten zijn is samenwerking essentieel.

Een leuk gevulde kraam zorgt voor extra klanten in je winkel!

Dus hierbij roep ik nogmaals alle winkeliers op deel te nemen aan de zomermarkt van 25 augustus en ook een kraam in te richten met leuke koopwaar!   
Stuur voor opgave een mail naar info@opnaarnijverdal.nl .

PS. Komende week worden nieuwe posters afgeleverd met hierop alleen de datum 25 augustus! De poster is voor gebruik op jullie eigen website en facebook ook digitaal te downloaden via deze link.
 
Copyright © *2015* *Op Naar Nijverdal*, All rights reserved.

Our mailing address is:
info@opnaarnijverdal.nl

unsubscribe from this list    update subscription preferences