Copy
View this email in your browser
Proef en Beleef de Lente, Zaterdag 26 maart !!

Na het succes van afgelopen jaar staat ook nu weer een Proef en Beleef de Lente op de agenda. Zaterdag 26 maart kunnen bezoekers weer genieten van al het lekkers en moois wat de Nijverdalse winkeliers te bieden hebben. Wij zorgen weer voor lange tafels en bankjes waar winkeliers de spullen op uit kunnen stallen en waar het publiek aan kan schuiven om even heerlijk te proeven en genieten. Tevens zorgen we weer voor prachtige heliumballonnen voor extra sfeer en attentiewaarde. Daarnaast zorgen wij voor volledige promotionele ondersteuning middels posters, aankondigingen facebook, persberichten etc.

Klik hier om je op te geven
Zaterdag 19 maart modeshow.
Nog 2 dagen voor opgave!

Er zijn weer veel aanmeldingen binnengekomen en daarbij ook een aantal nieuwe deelnemers waar we natuurlijk heel blij mee zijn. Het evenement groeit en is populairder dan ooit. We gaan er dus een geweldig evenement van maken en met een beetje geluk in een stralende voorjaarszon.
Voor wie nog mee wil doen is wel haast geboden want zaterdag 05 maart sluit de inschrijving en gaan we de show verder invullen en voorbereiden.    

Nog even ter info:
De modeshow is voor alle bedrijven, niet alleen voor de mode zaken. Wees creatief en bedenk een leuke manier om je bedrijf te promoten.
Je kunt met vier mannequins/dressmen deelnemen aan deze show. Er zijn drie shows: 13.30, 14.30, 15.30 uur. Uiteraard is er weer een lady speaker aanwezig en zullen we zorgen voor het nodige vertier in het centrum.
Klik hier om je op te geven.

 
Geef je nu op voor de Nachtmarkt!
6 mei gaan we weer de jaarlijkse nachtmarkt organiseren. Je kunt nu alvast een kraam reserveren. De nachtmarkt is van 14.00 tot 22.00 uur. De kraamprijs voor winkeliers is €15,- per kraam. Klik hier voor meer informatie en om je op te geven. 
Opgave Kortingsbonnenboekje
Het kortingsbonnenboekje komt weer terug! Na het succes van vorig jaar kiezen we dit jaar voor een ander formaat. Eigenlijk net zoals het bonnenboekje van 10 jaar geleden (ken je die nog?). Ben je geïnteresseerd? Klik dan hier voor meer informatie en om je op te geven. 
Copyright © *2015* *Op Naar Nijverdal*, All rights reserved.

Our mailing address is:
info@opnaarnijverdal.nl

unsubscribe from this list    update subscription preferences