Copy
View this email in your browser
STRAATHEATER TREKT VEEL BEKIJKS
Het was dringen bij de acts en voor een glimp moest een hoger punt gezocht worden of moest men zich brutaalweg door de vele toeschouwers worstelen. Veel leuke reacties van het publiek die genoten van het theater en dit afwisselden met iets lekkers bij de horeca en iets moois in de winkels. Een geslaagd event waarmee Nijverdal zich wederom  presenteert als gezellig en ondernemend winkelcentrum.

.

RETAILDEAL GETEKEND
Afgelopen vrijdag heeft wethouder Jelle Beintema van de Gemeente Hellendoorn in Den Haag samen met Jan Scheppink, de landelijke Retaildeal getekend. Samen met 50 gemeentes in Nederland gaan de schouders eronder. Hiermee laat Nijverdal opnieuw zien werk te maken van haar (winkel en horeca) centrum
SPRINGKUSSEN FESTIJN MET GROOT AANTAL ATTRACTIES
Met maar liefst 10 attracties waaronder springkussens en een stormbaan/klimtoren is zaterdag 21 mei het centrum van Nijverdal het domein van de kids. Een heuse stormbaan/klimtoren zal de grote publiekstrekker op het Henri Dunantplein zijn. Daarnaast zullen op diverse plekken in de straten van het centrum een groot aantal leuke en originele springkussens opgesteld staan.   
_______________________________________________________________________

Belangrijke data en tijden:
 
 
Belangrijke data afsluiting & verkeersmaatrelen Grotestraat.


-  vrijdag   ; 27 mei Inhaalavond avondvierdaaagse (18.00 -21.00 uur). Plattegrond.
-  zaterdag; 28 mei Shanty Festival (11.00 -20.00 uur) Plattegrond

-  zaterdag; 11 juni Sportmarkt   (11.00 -18.00 uur) Plattegrond

 
Copyright © *2015* *Op Naar Nijverdal*, All rights reserved.

Our mailing address is:
info@opnaarnijverdal.nl

unsubscribe from this list    update subscription preferences