Copy
View this email in your browser
Bloembakken maken plaats voor kerstversiering
Je hebt het vast al zien hangen, de kerstverlichting in ons centrum. 13 november worden de bloembakken weggehaald en zal de verlichting nog mooier uitkomen. Heb je vragen over de kerstverlichting? Mail dan naar info@opnaarnijverdal.nl

Bericht van de Sinterklaaswerkgroep

Sinterklaas zal op zaterdag 14 november a.s. tegen 13.30 uur met de boot aankomen bij de Wilgenweard in Nijverdal. Let op: We zullen vanaf de kant van Hellendoorn komen varen, dus NIET vanaf Rijssen/Zuna.

Eenmaal aangekomen bij de Wilgenweard vertrekt Sinterklaas en zijn hoofdpiet met de koets voor een korte rondrit door het centrum. De rest van de pieten zal Sinterklaas volgen.
Nu de tunnel gereed is, wordt er weer gebruik gemaakt van de route die vele jaren geleden ook werd genomen. Vanaf de Wilgenweard, naar de rotonde en vervolgens over de Koersendijk, de Van Limburg Stirumstraat, de Joncheerelaan, de Grotestraat om uiteindelijk te eindigen bij het Keizerserf.
Ter hoogte van de kruising van het Keizerserf met de Groen van Prinstererstraat en de Willem Alexanderstraat gaat Sinterklaas met zijn Pieten te voet naar het grote podium op het Henri Dunantplein.

Langs het laatste deel van de route kunnen de kinderen, de vaders, de moeders en natuurlijk de opa’s en oma’s zich opstellen om zo Sinterklaas en zijn Pieten van dichtbij te zien en een praatje met hen te maken. De muziekvereniging van de KSW zal Sinterklaas en zijn Pieten ophalen bij de Wilgenweard en hen tijdens de tocht door Nijverdal begeleiden.
Sinterklaas wordt om 15.15 uur bij het podium verwacht en wordt daar door een vertegenwoordiger van de gemeente Hellendoorn welkom geheten.

Na dit ontvangst zullen Sinterklaas en zijn Pieten zich weer tussen de aanwezige kinderen begeven, zodat iedereen de gelegenheid heeft om met hen te praten en/of een hand te geven.
Om ongeveer 16.45 uur zullen Sinterklaas en zijn Pieten weer vertrekken.

We hopen iedereen te zien tijdens de intocht van Nijverdal!

Sinterklaas Werkgroep

Koopzondag icm Brocante kerstmarkt 20 december
De inschrijving voor de brocante kerstmarkt is geopend. Standhouders kunnen zich vanaf nu aanmelden. Voor winkeliers geldt een speciaal tarief van €15,- per kraam. Klik hier om naar het inschrijfformulier te gaan. 
 
Schaatspret in Nijverdal
Van 5 december tot en met 3 januari is er weer volop schaatsplezier in het centrum van ons dorp. Winkeliers kunnen alvast kaartjes inkopen voor €2,- incl. schaatsverhuur om klanten mee te verrassen. Ook de spaaractie 2e kaartje gratis gaat dit jaar weer door. We gaan weer voor een gezellige decembermaand in Nijverdal. 
Advies extra koopavonden en koopzondag in december:
  • Sinterklaas extra koopavond van 18.00 tot 21.00 uur op 3 en 4 december
  • Kerst extra koopavond van 18.00 tot 21.00 uur op 23 december
  • Koopzondag 20 december van 13.00 tot 17.00 uur met activiteit
Copyright © *2015* *Op Naar Nijverdal*, All rights reserved.

Our mailing address is:
info@opnaarnijverdal.nl

unsubscribe from this list    update subscription preferences