Copy
View this email in your browser
Uitnodiging 19 Januari! 
Locatie: Het centrum Nijverdal (Constantijnstraat 7a,Nijverdal)
Aanvang: 19.30 uur

Noteer deze datum alvast in je agenda. 
Dit is de dag waarop we als winkeliers en pandeigenaren gaan besluiten of betaald parkeren voorgoed verdwijnt en het Masterplan Nijverdal een groen licht krijgt. En vooral.... wat gaat jou dat kosten?

Zorg dat je bij dit misschien wel historische moment aanwezig bent!
Agenda 2016
We hebben een mooi gevulde agenda voor 2016. Ben jij alvast benieuwd wat er allemaal georganiseerd wordt? Klik dan hier.
Let op: De eerste activiteit wordt 28 januari georganiseerd: De Balansverkoop
Naar aanleiding van een gesignaleerde diefstal wordt er een whatsapp groep in het leven geroepen. Dit is een calamiteitenapp voor winkeliers in Nijverdal. Voor de horeca is er al een bestaande groepsapp.
 
De groepsapp is de  calamiteitenapp Nijverdal. Ook alleen hier voor bedoeld! Andere berichtgeving in deze groepsapp wordt niet toegestaan. Een ondernemer/bedrijfsleider kan door middel van een screenshot eventueel zijn personeel inlichten. Elke winkel kan twee telefoonnummers doorgeven. 
 
Bij diefstal of verdachte situaties kan er een foto worden geplaatst met een duidelijke omschrijving van de personen/groep. 
Op deze wijze is iedereen snel op de hoogte.

Wil jij in deze groepsapp komen? Mail dan de mobiele nummers naar: wijnenwhiskyhuisnijverdal@gmail.com 
Martijn Alberts maakt en beheert de whats app groep. 
Zondag 20 dec. koopzondag!
We hebben weer een gezellige brocante kerstmarkt georganiseerd voor zondag 20 dec. Er komen kramen met allerlei leuke kerstspullen en ander waar. De kramen komen op een gedeelte van het Keizerserf (van Phonehouse tot Unique Collections) en op de Willem Alexanderstraat te staan. Naast de Hema komt een podium te staan waar Vocalgroup Voices en leerlingen van Kaliber Kunstenschool optreden. De kerstman loopt rond en bij de Hema kunnen kinderen kennismaken met Olaf en Elsa van Frozen. Bij de schaatsbaan treden de New Valleysingers en de Trotwaarbent op. Het belooft een gezellige dag te worden met hopelijk veel klanten en een lekker weertje. 
Spaaractie 2e kaartje groot succes

Doe jij al mee met de spaaractie? Je kunt de spullen ophalen bij Perik Horen en Zien aan de Willem Alexanderstraat. Ook voor aanvulling kun je je daar melden.

Let op: Elke klant krijgt max. 1 zegel! Hou je hieraan anders is het verwarrend voor de klant!
Advies extra koopavonden en koopzondag in december
  • Kerst extra koopavond van 18.00 tot 21.00 uur op 23 december
  • Koopzondag 20 december van 13.00 tot 17.00 uur met activiteit
Copyright © *2015* *Op Naar Nijverdal*, All rights reserved.

Our mailing address is:
info@opnaarnijverdal.nl

unsubscribe from this list    update subscription preferences