Copy
View this email in your browser
MODESHOW VOORJAAR ZOMER 2017 
Zaterdag 25 maart is het weer Modeshow tijd in het centrum van Nijverdal. Dit keer wordt natuurlijk al het moois van voorjaar en zomer 2017 geshowd. Naast de reguliere poster brengen we dit keer ook een flyer uit die in alle winkels komt te liggen en aan klanten meegegeven kunnen worden. Op de flyer natuurlijk de aankondiging van de modeshow en wat er deze middag geshowd wordt en te zien is. Op de achterkant staan alle deelnemende winkels vermeld. Inmiddels hebben nagenoeg alle deelnemers van de laatste show zich al aangemeld, mocht je dit nog niet gedaan hebben of wil je dit keer ook graag meedoen dan ontvang ik graag uiterlijk maandag a.s. bericht, want dan kan ik je winkel nog op de flyer laten zetten. Voor opgave: info@opnaarnijverdal.nl

_____________________________________________________

________________________________________________________________

GROOTSTE OLDTIMER MEETING OOST NEDERLAND
In navolging van het grote succes in 2016 organiseert Op Naar Nijverdal i.s.m. ASVH (Automobiel sport vereniging Hellendoorn), zondag 7 mei 2017de grootste Oldtimer meeting van Oost Nederland! De oldtimermeeting zal ook dit jaar weer plaatsvinden in het centrum van Nijverdal met dit jaar een nog groter aanbod van de mooiste classic cars. Ook zullen dit jaar Oldtimer Trucks en klassieke brommers geshowd worden door hun trotse bezitters.
FAMILIEDAG:
De Oldtimermeeting richt zich niet alleen op de liefhebbers van de klassiekers, maar is een evenement voor het hele gezin. Naast de vele oldtimers is er tijdens het evenement ook veel vertier voor jong en oud. Kinderattracties, straatmuzikanten, -artiesten en de diverse Food Trucks zorgen samen met de plaatselijke horeca voor de heerlijke hap en drank. Tevens zijn deze zondag de winkels geopend, zodat we met recht kunnen spreken van het leukste uitje voor het hele gezin!! Trotse bezitters van een mooie klassieker kunnen voor deelname informeren via: info@asvhklassiek.nl

VRIJDAG 26 MEI 2017 NACHTMARKT NIJVERDAL.
De nachtmarkt is al jaren een traditie in het centrum van Nijverdal. De dag na Hemelvaart staat het centrum vol met leuke kramen, attracties en bezienswaardigheden en uiteraard ontbreekt muziek niet. De markt met al zijn nevenactiviteiten is een grote publiekstrekker voor bezoekers uit de wijde regio. Inmiddels hebben zich al een groot aantal standhouders aangemeld en verwachten we net als afgelopen jaar dat de markt weer voortijdig volgeboekt is. We raden dan ook aan zsm je aan te melden wanneer je ook een plekje wilt op de markt want ook nu geldt vol=vol. 
Via deze link kun je inschrijven.  
KOFFIEBONNEN AKTIE EEN GASTVRIJ GEBAAR.
De succesvolle koffiebonnen aktie gaat weer van start.
Een extra gastvrij gebaar van de winkeliers naar de (vaste) klant of de welkome toerist. De aktie loopt het hele jaar door dus tot eind 2017.
Een gratis kop koffie met een heerlijk stuk appeltaart, dit zal zeer gewaardeerd worden en zeker bijdragen aan een stukje klantenbinding en positieve uitstraling van de Nijverdalse winkeliers.
De bonnen kunnen gebruikt worden bij de volgende bedrijven; De Budde, Hema, Delifrance, Stromboli, Toi Toi, Multivlaai, De Jongens en de Gulle Goedzak.
Bonnen kosten 2 euro per stuk, en zijn verkrijgbaar in sets van 25 en 50 stuks. Te bestellen via: info@opnaarnijverdal.nl
______________________________________________________________________

MEDEDELINGEN:

Gratis parkeren/ Blauwe zone: 


Bericht van de wethouder .

Sinds vorige week is begonnen met de blauwe klinkers in het dorp te leggen, de schilderploeg staat klaar op afroep, dus als weer / temperatuur goed  is, dan zullen ook de blauwe strepen worden gezet en zal het parkeren in alle blauwe zones officieel starten en gehandhaafd worden.

EVENEMENTEN AGENDA en belangrijke [feest] dagen :

zaterdag 25-Maart.        MODESHOW VOORJAAR/ZOMER 2017                
Zaterdag 15 April.          PROEF & BELEEF DE LENTE.        
Zondag 16 April             1e paasdag
Maandag 17 April           2e paasdag                        
Donderdag 27 april         Koningsdag VRIJ MARKT centrum. [Bruisend Nijverdal]           
Vrijdag 5 mei                  Bevrijdingsdag 
Zondag 7 Mei                 OLDTIMER MEETING & KOOPZONDAG
Zondag 14 mei               Moederdag
Donderdag 25 mei         Hemelvaartsdag
Vrijdag 26 mei                NACHTMARKT                 
Zondag 04 Juni              1e pinksterdag
Maandag 05 Juni           2e pinksterdag STRAATTHEATER FESTIVAL.       
Zaterdag 10 juni             SPORT & CULTUUR EVENEMENT.           
Zondag 18 juni               Vaderdag
Zaterdag 24 juni             SHANTYFESTIVAL

 
Copyright © *2015* *Op Naar Nijverdal*, All rights reserved.

Our mailing address is:
info@opnaarnijverdal.nl

unsubscribe from this list    update subscription preferences 

 


This email was sent to reike@home.nl
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Stichting Promotie Nijverdal · p/a Postbus 36 · Nijverdal, Overijssel 7440 AA · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp