Copy
Werken in Leopoldspark van start

werken gestart

De afgelopen dagen zijn de eerste werken van start gegaan op de site van Leopoldspark. Tijdens deze werken zullen er o.a. nog een aantal afbraakwerken plaatsvinden en worden proefboringen uitgevoerd om de funderingen van de aanpalende panden op te sporen. Vervolgens zullen er net voor of net na het bouwverlof noodzakelijke beschoeiingswerken uitgevoerd worden. Deze werkzaamheden zijn cruciaal om de verdere werken in de toekomst op een veilige manier te laten plaatsvinden. Wanneer deze voorbereidingswerken afgerond zijn, kunnen de effectieve grondwerken aanvangen

Met de start van deze voorbereidingswerken is het startschot van de effectieve realisering van het Leopoldspark gegeven. Stap voor stap zal zo het nieuwe hart van Leopoldsburg vorm krijgen.

Houd onze vernieuwde website http://www.leopoldspark.be zeker in de gaten voor de laatste nieuwtjes en een steeds actuele stand van zaken van de bouwwerkzaamheden. 


 

 

Verhuur en verkoop assistentiewoningen 

Naast appartementen en commerciële ruimten is ook de verkoop en verhuur van assistentiewoningen (beter gekend als “serviceflats”) gestart. Wonen in zo'n serviceflat is zelfstandig wonen in een functioneel aangepaste woning, met dienstverlening aangepast aan uw behoeften en zorggraad. U geeft geen greintje zelfstandigheid op, maar geniet van excellente service op maat. In uw gepersonaliseerde flat houdt u bovendien de touwtjes in handen. 

Hebt u interesse of wenst u meer info, surf dan naar http://www.leopoldspark.be (klik door naar “uw assistentiewoning” onder "woonzorg") of neem contact met ons op via het telefoonnummer 011/80.48.46 of via info@leopoldspark.be


 

Leopoldspark op de kerstmarkt

Het project Leopoldspark zal komende zondag, 22 december, met een stand aanwezig zijn op de kerstmarkt in Leopoldsburg (ter hoogte van huisnummer 31 in de Maarschalk Fochstraat). Kom tussen 13h en 21h langs en maak kennis met ons project. U kan er o.a. de maquette en plannen bewonderen. Uiteraard staan wij ook ter beschikking voor al uw vragen. Wij hopen u te mogen verwelkomen!

Email Marketing Powered by Mailchimp
Uitschrijven | Beheer uw voorkeuren | Email wordt niet correct weergegeven? Bekijk het in uw browser.