Copy
Welkom in het leopoldspark
NieuwsBrief 20     6 mei 2015

nieuws van op de werf

Nu de zon meer en meer begint te schijnen en de temperaturen de hoogte inschieten, schieten ook de bouwwerken verder op. Waar op de ene plaats nog volop beton wordt gestort en steunpilaren worden geplaatst op niveau -1, is men op een andere plaats aangekomen aan verdieping 4 (en tevens hoogste verdieping van het complex, daar waar op het woonzorgcentrum de 2 karakteristieke "torentjes" met serviceflats komen). Nog op een andere plaats is er reeds chape gegoten en bepleisterd. Ja, de werken gaan aan een rotvaart vooruit!

Aan de Koningsstraat zijn de werken aan het dak in volle uitvoering, zowel in de rechter- als de linkerwoonblok. Rechts zijn ook alle nutsvoorzieningen gelegd, waardoor de bepleistering kan worden verzorgd en de chape kan worden gegoten in een volgende stap. Links is het plaatsen van nutsleidingen volop bezig.
 

Aan de Stationsstraat wordt er naarstig verder gewerkt aan de ondergrondse parking. Hier worden, zoals eerder aan de andere kant van het project, de funderingen gelegd, voor de bovenbouw. Binnen korte tijd zullen ook hier de eerste muren bovengronds te zien zijn van blok A, de linkerwoonblok.
 

In de rechtse woonblok zijn de chape- en pleisterwerken grotendeels achter de rug. Op het bovenste verdiep wordt alles in gereedheid gebracht om het modelappartement verder in te richten. Volgende week worden vloeren geplaatst, daarna volgen keuken, badkamer en deuren. Bedoeling is om tegen het einde van de maand het modelappartement bezoekklaar te hebben, met inrichting en schilderwerken reeds voltooid!

 
Ook centraal in het project loopt alles als een trein. Het woonzorgcentrum zal in de komende tijd verder worden gebouwd, zodat ook daar met nutsleidingen ed. kan worden gestart. Zoals op de onderstaande foto goed te zien is, staat op het linkse been van de "U-vorm" reeds het 4e verdiep!


Kortom... Het gaat vooruit! En hoe!

 

Volg en like ons ook op FACEBOOK! Hier vindt u meer foto's van de werken, leest u relevante (nieuws)berichten en kunt u met ons in dialoog gaan. 

Meer INFO over het project, de woon-, handels- en woonzorgmogelijkheden vindt u op www.leopoldspark.be

 

Ontdek de werf op open wervendag en kijk je ogen uit

Op 31 mei organiseert de Confederatie Bouw over het hele land OPEN WERVENDAG. Ook de werf van het Leopoldspark neemt deel! Tijdens deze dag wordt de werfomheining letterlijk opengezet en kan de geïnteresseerde bezoeker uitzonderlijk de werf bezoeken.

Bezoek de appartementen in ruwbouw-afwerking, daal af naar de gigantische ondergrondse parking, zet voet op het binnenplein waar je de enorme omvang van het project nog meer ervaart, loop in de gangen van het toekomstige woonzorgcentrum en bezoek de casco handelsruimtes waar o.a. Spar aanwezig zal zijn. 

Naast het bezoeken van de werf kan je meteen ook je curriculum vitae bezorgen voor de vacante jobs in het woonzorgcentrum, de supermarkt en de kledingwinkel.

Start van de werfrondgang is in de Koningsstraat 39, 3970 Leopoldsburg, aan het kantoor van Ulvenhout Vastgoed. Open Wervendag vindt plaats op zondag 31 mei. Elk half uur, vanaf 10h tot 17h, start een rondleiding.  

Je aanwezigheid bevestigen is niet nodig. Draag degelijke schoenen, aangepast aan het weer.

Lees meer over onze deelname op http://www.openwervendag.be/leopoldspark/2015/leopoldspark/

Wij hopen u alvast te mogen begroeten!

 

gezocht: meiboom

Op Open Wervendag zullen Wouter Beke, als burgemeester van de gemeente Leopoldsburg, en zijn partijgenoot Jo Vandeurzen, minister van o.a. Welzijn, een Meiboom planten op het hoogste punt van het Leopoldspark.

Dit gebruik is al bijzonder oud en zou de toekomstige bewoners van een gebouw geluk, voorspoed en vruchtbaarheid bezorgen. Klassiek wordt de tak van een Meiboom (Meidoorn) op of tegen het gebouw op de hoogste verdieping bevestigd. 

Voor dit plechtige moment zijn we op zoek naar een mooie, grote tak uit een Meiboom. Zoals de traditie voorschrijft komt deze tak altijd uit een bos of tuin in de buurt van de werf. Daarom lanceren we vandaar een oproep: wie kan ons aan een Meiboomtak helpen?

Heb je zo'n boom in je tuin staan of weet je ergens in de gemeente Leopoldsburg of daarrond een bos met Meibomen, geef ons dan zeker een seintje (tom@ulvenhout.be of 0495/733.824). Verspreid gerust onze oproep, zodat we een mooie Meiboom kunnen planten. Alvast bedankt! 

Email Marketing Powered by Mailchimp
Uitschrijven | Beheer uw voorkeuren | Email wordt niet correct weergegeven? Bekijk het in uw browser.