Copy
Welkom in het leopoldspark
NieuwsBrief 25    19 februari 2016

De eerste bewoners nemen hun intrek

Sinds eind januari 2016 zijn de eerste appartementen in het Leopoldspark opgeleverd. De eerste bewoners hebben intussen intrek genomen in hun nieuwe appartement. Het gaat om de verkochte appartementen aan de Koningsstraat, de rechter woonblok. We wensen de bewoners veel mooie momenten toe in hun nieuwe woonst!

Ook de nieuwe buurtsupermarkt van Spar, te vinden op het gelijkvloers van dit woonblok, is recent opengegaan voor het grote publiek. Hun parkeerplaatsen in de ondergrondse parking staan eveneens reeds ter beschikking van de klanten. Het team van het Leopoldspark wenst Spar een gouden toekomst in het hartje van Leopoldsburg!

Zelf ook bewoner worden kan nog steeds! Neem contact met ons op en bezoek het modelappartement. U wordt vast óók verliefd op het Leopoldspark.
 

Nieuws van op de werf

De nog niet-opgeleverde woonblokken aan Konings- en Stationsstraat worden momenteel verder afgewerkt. Zo wordt de linkerwoonblok aan de Koningsstraat klaargestoomd voor oplevering half maart 2016. De afwerking (vloeren, deuren, badkamer, keuken, ...) is er in volle gang.

Ook in de
 rechterwoonblok aan de Stationsstraat is de afwerking recent aangevat. In een eerste fase worden de terrassen en de afwerking van de technieken (stopcontacten, radiatoren, ...) geplaatst. Daarna kan de eigenlijke afwerking in de verkochte appartementen beginnen.

De linkerwoonblok en het afzonderlijke woonblok in de Stationsstraat 54 staan intussen in ruwbouw. Daar worden momenteel de technieken klaargelegd en de laatste details aan de ruwbouw afgewerkt.

Verder is de buitenaanleg (zie vorige nieuwsbrief) voor een groot deel uitgevoerd. Het binnenplein en de doorgang naar de Koningsstraat zijn zo goed als helemaal geklinkerd, en ook de doorgang naar de Stationsstraat is in volle uitvoering. Beplantingen zijn ingepland voor de komende tijd. Over enkele weken zal de wandelaar en fietser het Hertogin Van Brabantplein (plein en de doorgangen) in gebruik kunnen nemen.
 

Volg en like ons ook op FACEBOOK! Hier vindt u meer foto's van de werken, leest u relevante (nieuws)berichten en kunt u met ons in dialoog gaan. 

Meer INFO over het project, de woon-, handels- en woonzorgmogelijkheden vindt u op www.leopoldspark.be
 

Opendeurdag - dag van de zorg

Op zondag 20 maart 2016 zet het Woonzorgcentrum de deuren wagenwijd open tijdens de "Dag van de Zorg". Alle geïnteresseerden en nieuwsgierigen zijn van harte welkom op de rondleiding doorheen het complex met woonzorgkamers en serviceflats.  

Het team van Ulvenhout Vastgoed zal die dag ook aanwezig zijn, om u meer info te verschaffen over de serviceflats en de nog beschikbare appartementen in het Leopoldspark.

Iedereen is die dag welkom tussen 10h en 17h. Ingang vindt u aan het gloednieuwe Hertogin Van Brabantplein. Wij hopen u te mogen begroeten!
 

 

Investeren in Leopoldspark loont

De nieuwsberichten in de media laten weer weinig aan de verbeelding over: de rentes voor een woonlening zijn op een historisch dieptepunt aangekomen. Lenen voor een eigen woning was nog nooit zo goedkoop! Keerzijde van de medaille: ons geld op spaarboekjes en andere spaarproducten levert ons nauwelijks nog iets op... 

Investeren in vastgoed is en blijft dus een verstandige beslissing. Het Belgische vastgoed is historisch gezien erg waardevast. En gezien de demografische ontwikkelingen (meer eenpersoonsgezinnen, groei van de bevolking, ....) zal de vraag op de huurmarkt alleen maar groter worden.

Investeren in het Leopoldspark is daarom eens te meer bijzonder interessant: marktconforme en betaalbare prijzen, kwalitatieve nieuwbouw en gelegen in een ambitieuze gemeente in ontwikkeling. Bovendien realiseert u er aantrekkelijke huurrendementen, die variëren tussen 3,5 en 4%! 

Daarom heeft het Leopoldspark een aantrekkelijk AANBOD voor wie vandaag investeert in het Leopoldspark:

1) Wij zoeken een eerste huurder voor u. En dat helemaal gratis! Dus geen commissieloon voor de verhuring verschuldigd. Wij brengen een kwalitatieve huurder aan en zorgen voor een sluitend huurcontract.

2) Geen tijd of zin om de afwerking van het appartement zelf te kiezen in onze toonzalen? Wij zorgen voor een stijlvolle, kwalitatieve en aantrekkelijke afwerking van uw appartement!

3) Koop je een van de 3 serviceflats als investering? Dan betaalt u geen leegstandsvergoeding, mocht de serviceflat niet onmiddellijk verhuurd zijn.


Voor het beschikbare aanbod, surf naar de projectwebsite www.leopoldspark.be en neem contact met ons op! 

Email Marketing Powered by Mailchimp
Uitschrijven | Beheer uw voorkeuren | Email wordt niet correct weergegeven? Bekijk het in uw browser.