Copy
Welkom in het leopoldspark
NieuwsBrief 24    9 oktober 2015

Leopoldspark nodigt u uit: nieuwbouwzondag

Op zondag 18 oktober 2015 wordt de 4e editie van Nieuwbouwzondag georganiseerd. Ook het Leopoldspark zet die dag de deuren voor de laatste keer vóór de oplevering open!

U stapt er met beide voeten in het nieuwe kloppende hart van de gemeente Leopoldsburg. En u ontdekt er in ab-so-lu-te première de plannen van de buitenaanleg van het project.

Neem een kijkje in een appartement en laat u verrassen door de lichtinval en de kwalitatief hoogstaande materialen. Wees verbaasd door de immense ondergrondse parking die voor de veiligheid van de gebruikers royaal verlicht wordt. En kijk tot slot uit over het binnenplein dat met haar omvang dé publiekstrekker wordt van het project. Nadien staat het team van Ulvenhout Vastgoed voor al uw vragen klaar.

Elk uur (vanaf 10h) start een rondleiding vanuit het verkoopskantoor van Ulvenhout Vastgoed (Koningsstraat 39, Leopoldsburg). De laatste rondleiding start om 16h. Inschrijven is niet nodig.

Iedereen van harte welkom! We hopen u te mogen verwelkomen op dit uniek kijkmoment. 

Meer info over nieuwbouwzondag en onze deelname op 
http://nieuwbouwzondag.be/projecten/228-leopoldspark/

Nieuws van op de werf

Sinds de laatste nieuwbrief kreeg het Leopoldspark weer meer en meer vorm.

De appartementen aan de Koningsstraat zijn aan de buitenkant volledig afgewerkt: bakstenen gevel en gevel in crepi zijn gerealiseerd, alle ramen werden geplaatst, de zinken kubussen kregen hun jasje aangetrokken en het dak werd overal geplaatst. Momenteel wordt in deze appartementen de afwerking gerealiseerd (keukens, badkamers, vloeren, deuren, verwarming en elektriciteit). Oplevering van deze appartementen is voorzien begin december 2015.

Op het gelijkvloers van de rechterwoonblok werd de handelsruimte inmiddels aan Spar voorlopig opgeleverd. Sinds enkele dagen is Spar ook gestart met de afwerking van haar casco handelsruimte. Daarna volgt de inrichting van de winkelruimte. Spar zal haar deuren officieel openen begin februari 2016

Op het binnenplein wordt ook hard gewerkt aan het woonzorgcentrum, de U-vorm centraal in het project. Het woonzorgcentrum zal begin januari 2016 de deuren openen.

De appartementen aan de Stationsstraat worden momenteel volop in ruwbouw gezet. De werken vlotten daar ook bijzonder goed. Deze appartementen worden begin maart opgeleverd. 

Omwille van de opleveringen eind dit jaar zijn ook de werken aan de buitenaanleg gestart en wordt de ondergrondse parkeergarage verder afgewerkt.


Volg en like ons ook op FACEBOOK! Hier vindt u meer foto's van de werken, leest u relevante (nieuws)berichten en kunt u met ons in dialoog gaan. 

Meer INFO over het project, de woon-, handels- en woonzorgmogelijkheden vindt u op www.leopoldspark.be
 

Bezoek het modelappartement

Tijdens de afgelopen maanden mocht het modelappartement reeds vele gasten verwelkomen. We zijn heel erg blij met de zeer positieve feedback die we telkens van u mochten ontvangen.

Ook u bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen in het modelappartement. Laat u eveneens overtuigen door de hoge afwerkingsgraad van de bijzonder aangename en lichtrijke appartementen.

Een afspraak maken voor een bezoek aan het modelappartement kan via nick@ulvenhout.be of 0473/36.46.36. Tot binnenkort!
 
Email Marketing Powered by Mailchimp
Uitschrijven | Beheer uw voorkeuren | Email wordt niet correct weergegeven? Bekijk het in uw browser.