Copy
Welkom in het leopoldspark
NieuwsBrief 17     16 januari 2015

nieuws van op de werf

Na de rust en kalmte op de werf tijdens de kerstvakantie is er weer volle bedrijvigheid. Over gans de site van het Leopoldspark wordt er hard gewerkt. En wat een contrast: op de ene plaats plaats is het handelspand reeds geopend, ernaast graaft men naarstig verder aan de ondergrondse parkeergarage en nog ergens anders op de werf wordt volop verder gebouwd aan appartementen en woonzorgcentrum... Wees maar zeker, het gaat vooruit! 

Aan de kant van de Koningsstraat kan je er echt niet meer naast kijken: het Leopoldspark komt er, en hoe! Aan de woonblokken aan de rechterkant is na de vakantie gestart met de appartementen op de derde (en hoogste) verdieping. De eerste buiten- en binnenmuren van deze dakappartementen zijn al zichtbaar. Binnen enkele weken zal er ook op deze appartementen een dak komen te liggen.
 

Centraal op het project krijgt het woonzorgcentrum ook week na week meer vorm. Ondanks de mindere weersomstandigheden is er toch hard verder gewerkt.Aan de Stationsstraat wordt momenteel volop de 2e helft van de ondergrondse verdieping uitgegraven. Ook zijn de eerste afgemeten putten uitgegraven, waar in de komende tijd stalen wapening zal worden geplaatst en beton gestort voor de steunpilaren.Aan de rechterwoonblok van de Stationsstraat zijn dan weer de eerste werken aan het groendak begonnen. Bovendien ligt het volledige dak op dit deze blok B. Nog enkele werken (oa. plaatsen van ramen op de 3e verdieping, het afwerken van de karakteristieke "kubus", ...) en dit woonblok is volledig wind- en waterdicht.In de komende tijd werkt men op de verschillende fronten verder: de verdere afwerking van de woonblokken aan de Koningsstraat, het uitgraven van de 2e helft van de ondergrondse parking en het storten van de chape en plaatsen van de nutsleidingen in de woonblok in de Stationsstraat.
 

Volg en like ons ook op FACEBOOK! Hier vindt u meer foto's van de werken, leest u relevante (nieuws)berichten en kunt u met ons in dialoog gaan. 

Meer INFO over het project, de woon-, handels- en woonzorgmogelijkheden vindt u op www.leopoldspark.be

 

30% verkocht!

Net voor het einde van 2014 en de start van het nieuwe jaar werden nog enkele appartementen verkocht, waardoor we vandaag kunnen aankondigen dat reeds 30% van de appartementen werd verkocht. Van de 2-slaapkamerappartementen is zelfs bijna de helft verkocht!

Er blijven echter nog voldoende mooie, betaalbare appartementen te koop in het Leopoldspark. 

Ulvenhout Vastgoed ontvangt de geïnteresseerde kopers bij haar op kantoor voor een vrijblijvend gesprek. Maak daarom vandaag nog een afspraak via de contactpagina of via telefoon (011/80.48.46). 


 

 

Klantenbegeleiding gestart

Vorige week maandag werd met een infosessie de officiële aftrap gegeven van de klantenbegeleiding in het Leopoldspark. Al wie reeds gekocht heeft was uitgenodigd. Tijdens deze infoavond werd alle informatie meegegeven over de te kiezen afwerkingsmaterialen, toonzalen, keuzemogelijkheden, ed.
 

En dat elke koper zijn appartement helemaal naar eigen smaak kan inrichten is wel zeker. Zowel keuken, badkamer, vloeren, deuren en afwerking van de elektriciteit kunnen door de kopers zelf gekozen worden. Daarnaast kunnen de koper ook de plaats van de nutsvoorzieningen (stopcontacten, radiatoren, schakelaars, ...) in zijn/haar appartement nog wijzigen.

Bovendien werken we voor de afwerking alleen met betrouwbare toonzalen die ook alleen maar kwaliteit leveren. We geven u hierbij graag een overzicht van de toonzalen:
  • Keuken: Deaplus (Hasselt)
  • Badkamer: Lambrechts (Hasselt)
  • Vloeren: Atrio (Laakdal)
  • Deuren: Geba interieur (St-Truiden) 

Omwille van de vorderingen van de werken komen ook heel wat deadlines voor de afwerking in zicht. Wie interesse heeft om te kopen, wacht dus best niet meer te lang. Anders dreigt men de volledige afwerking niet meer zelf te kunnen kiezen.

Voor meer info over de stand van de werken per woonblok, keuzedeadlines, ed. kan u contact opnemen met het commercieel team van Leopoldspark via de contactpagina
 
 
Email Marketing Powered by Mailchimp
Uitschrijven | Beheer uw voorkeuren | Email wordt niet correct weergegeven? Bekijk het in uw browser.