Copy
Welkom in het leopoldspark
NieuwsBrief 19     27 maart 2015

nieuws van op de werf

Nu de koude dagen achter de rug lijken, kunnen de werken aan het Leopoldspark vlot verder vorderen. In de afgelopen weken is er weer hard gewerkt op verschillende plaatsen, waardoor het Leopoldspark weer wat meer van haar "gezicht" laat zien.

Aan de Stationsstraat zijn de graaf- en funderingswerken volop in gang. Ook de vloerplaat van de kelderverdieping waar het linkerwoonblok komt, is reeds gestort.

Daarnaast is aan het rechterwoonblok de befaamde "kubus" (deels) in z'n zinken omhulsel gezet (zie foto).

Ook aan de Koningsstraat is het "gezicht" van het Leopoldspark meer en meer te zien. Afgelopen dagen werd de constructie van de kubussen van zowel het linker- als het rechterwoonblok gestart (zie foto).
 

Afgelopen 2 weken werden ook de gevelstenen van het rechterwoonblok gemetseld. Hier werd gekozen voor een stijlvolle, aantrekkelijke en tijdloze baksteen in warm rood en beige. Het niet-gemetselde linkerdeel van de gevel zal worden uitgevoerd in wit pleisterwerk.
 

In de komende weken zal er in de Koningsstraat verder gewerkt worden aan de 3e verdieping en het dak van het rechtwoonblok en aan het derde verdiep van het linkerwoonblok.

Centraal rond het binnenplein is ook de U-vorm van het woonzorgcentrum in volle ontwikkeling. De omvang van het binnenplein wordt, door het bouwen van het woonzorggedeelte, mooi duidelijk.

 
 

Volg en like ons ook op FACEBOOK! Hier vindt u meer foto's van de werken, leest u relevante (nieuws)berichten en kunt u met ons in dialoog gaan. 

Meer INFO over het project, de woon-, handels- en woonzorgmogelijkheden vindt u op www.leopoldspark.be

 

woonzorg in de kijker

De sterkste troef van het Leopoldspark is de boeiende generatiemix die zal ontstaan. Naast de 31 mooie appartementen, die zowel geschikt zijn voor alleenstaanden, jonge koppels als gezinnen met kinderen, worden ook 25 serviceflats en een woonzorgcentrum gebouwd.

Het groene binnenplein (zie foto 1), dat centraal gelegen is in dit inbreidingsproject, vormt het kloppende hart van het complex. Bewoners van Leopoldspark, maar ook inwoners van de gemeente en toevallige passanten kunnen er elkaar ontmoeten. Je geniet er van een lekker glaasje op het terras van de brasserie, terwijl de zakenman er een broodje komt halen en een bewoner een boek leest op een bankje. Deze generatiemix houdt je vast jong van hart!

De bewoners van de serviceflats en het woonzorgcentrum zitten zo in het centrum van de gemeente, terwijl ze toch genieten van de faciliteiten van het complex. Het beste van de 2 werelden dus.

In het woonzorgcentrum staan een 60'tal gemotiveerde en vriendelijke personeelsleden voor u klaar, of je nu kiest voor een woonzorgkamer (foto 2) of om zelfstandig te wonen in een (huur of koop) assistentiewoning (foto 3). Eten kan je doen in de gezellige brasserie (foto 4) van het woonzorgcentrum. Ook de fitnessruimte en tal van andere faciliteiten staan voor jou ter beschikking.

Vulpia, ervaren uitbater van woonzorgcentra en gastheer in Leopoldspark, ontvangt u met open armen. 

       


Neem  zeker een kijkje op onze website en ontdek de woonzorgmogelijkheden in het Leopoldspark. Overtuigd of nog informatie nodig? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. 

 

Open wervendag 2015

Met Leopoldspark nemen we deel aan de Open Wervendag 2015! Wil je dus graag de werf eens van dichtbij bekijken, kruis alvast zondag 31 mei 2015 aan in je agenda. 

U krijgt er de mogelijkheid om uitzonderlijk de werf te betreden. Aangezien de werken al ver gevorderd zijn, is er die dag heel wat te zien. Bezoek de appartementen die al voor een groot deel in ruwbouw zullen staan, wandel doorheen de handelsruimtes en het woonzorgcentrum en daal af in de imposante kelderverdieping. 

Onze werf is vast en zeker uw bezoekje waard. We hopen u er te mogen verwelkomen.
  
Email Marketing Powered by Mailchimp
Uitschrijven | Beheer uw voorkeuren | Email wordt niet correct weergegeven? Bekijk het in uw browser.