Copy
Welkom in het leopoldspark
NieuwsBrief 6     18 april 2014

Kelderverdieping krijgt vorm

Sinds de vorige nieuwsbrief is er weer hard gewerkt op de bouwwerf van Leopoldspark. Ook in de paasvakantie is er elke dag grote bedrijvigheid geweest op de werf. De kelderverdieping - waar er plaats komt voor 203 parkeerplaatsen, 31 bergings en de nodige technische ruimtes - krijgt zo meer en meer vorm (zie foto's hieronder).

Verdere planning
De bouwput aan de kant van de Koningsstraat is intussen volledig gebetonneerd. Verder staat de wapening voor de zijwanden en voor de pilaren al klaar. Deze wordt in de loop van volgende week gestort. 

Daarna wordt de put rechts achteraan, gezien vanuit de Koningsstraat, verder gebetonneerd en van wanden voorzien. Ook zal binnenkort een nieuw deel van de site worden uitgegraven, achter de huidige bouwput. Tot slot zal zeer binnenkort een torenkraan centraal op de werf worden geplaatst, om zo snel en gemakkelijk alle materialen bij de bouwvakkers te krijgen. 

Deze wapenings-, betonnering- en funderingswerken zijn een zeer arbeidsintensieve maar bijzonder belangrijke fase in de bouwwerken. Aangezien de rest van het bouwwerk rust op deze ondergrondse verdieping, moeten deze werkzaamheden dus nauwgezet gebeuren. Dat vraagt dan ook de nodige tijd; tijd die trouwens perfect ingeschat is door Democo, de algemeen aannemer. De werken lopen nog dus steeds volgens schema! 
 
 


Houd onze website http://www.leopoldspark.be zeker in de gaten voor de laatste nieuwtjes en een actuele stand van zaken van de bouwwerkzaamheden. 

Volg en like ons ook op FACEBOOK! Hier vindt u meer foto's van de werken, leest u relevante (nieuws)berichten en kunt u met ons in dialoog gaan. 

 

woonzorg in de kijker

De sterkste troef van Leopoldspark is de boeiende generatiemix die zal ontstaan. Naast de 31 mooie appartementen, die zowel geschikt zijn voor alleenstaanden, jonge koppels als gezinnen met kinderen, worden ook 25 serviceflats en een woonzorgcentrum gebouwd.

Het groene binnenplein (zie foto 1), dat centraal gelegen is in dit inbreidingsproject, vormt het kloppende hart van het complex. Bewoners van Leopoldspark, maar ook inwoners van de gemeente en toevallige passanten kunnen er elkaar ontmoeten. Je geniet er van een lekker glaasje op het terras van de brasserie, terwijl de zakenman er een broodje komt halen en een bewoner een boek leest op een bankje. Deze generatiemix houdt je vast jong van hart!

De bewoners van de serviceflats en het woonzorgcentrum zitten zo in het centrum van de gemeente, terwijl ze toch genieten van de faciliteiten van het complex. Het beste van de 2 werelden dus.

In het woonzorgcentrum staan een 60'tal gemotiveerde en vriendelijke personeelsleden voor u klaar, of je nu kiest voor een woonzorgkamer (foto 2) of om zelfstandig te wonen in een (huur of koop) assistentiewoning (foto 3). Eten kan je doen in de gezellige brasserie (foto 4) van het woonzorgcentrum. Ook de fitnessruimte en tal van andere faciliteiten staan voor jou ter beschikking.

Vulpia, ervaren uitbater van woonzorgcentra en gastheer in Leopoldspark, ontvangt u met open armen. 

       


Neem dan zeker een kijkje op onze website en ontdek de woonzorgmogelijkheden in het Leopoldspark. Overtuigd of nog informatie nodig? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. De koffie staat alvast klaar in ons nieuwe verkoopkantoor in de Koningsstraat 39 in Leopoldsburg, dat opent op 2 mei.

 

Kom naar Open Wervendag 2014 en win!

Met Leopoldspark nemen we deel aan de Open Wervendag 2014! Wil je graag de werf van dichtbij bekijken, kruis dan 11 mei 2014 aan in je agenda. Je bent er welkom tussen 10 en 17h.

Iedere bezoeker krijgt er de mogelijkheid om uitzonderlijk de werf te betreden, de bouwput af te dalen, de plannen te raadplegen en de mooie maquette te bekijken. Ook staat het team van Leopoldspark klaar voor alle vragen.
 
Bovendien maak je door je aanwezig kans op het WINNEN van een aankoopcheque ter waarde van 100 euro, te spenderen bij de lokale handelaars van Leopoldsburg.

Onze werf is vast en zeker uw bezoekje waard. We hopen u er te mogen verwelkomen.

Meer info vindt u via deze link: http://openwervendag.be/ulvenhout/2014/leopoldspark-nieuwbouwproject/.

Email Marketing Powered by Mailchimp
Uitschrijven | Beheer uw voorkeuren | Email wordt niet correct weergegeven? Bekijk het in uw browser.