Copy
Welkom in het leopoldspark
NieuwsBrief 22     9 juni 2015

lancering modelappartement

Op zaterdag 13 juni (tussen 14h en 18h) lanceren we officieel het modelappartement in het Leopoldspark. Alle geïnteresseerden kunnen die dag het appartement bezoeken. Een hapje en drankje staat klaar voor elke bezoeker.

Tijdens het bezoek kan u zich laten overtuigen van de kwalitatieve materialen en de uitstekende leveranciers voor de afwerking waarmee we werken. Daarnaast krijgt u ook ruimschoots de kans om vragen te stellen aan het commerciële team en de klantenbegeleider van het Leopoldspark.

Wil u er graag bij zijn? Geef dan zeker uw uur van voorkeur door via tom@ulvenhout.be. Tussen 14h en 15h30 zijn we reeds volzet; nadien (tot 18h) zijn er nog plaatsjes vrij.

Kan u er niet bij zijn maar wil u toch graag het appartement op een ander moment bezoeken? Geen probleem, dat kan! Bel of mail ons dan voor een afspraak op een moment naar uw keuze (0473/43.46.36 of nick@ulvenhout.be).

meiboom geplant op het hoogste punt

Tijdens de Open Wervendag werd een volgende mijlpaal in het Leopoldspark bereikt. Nu we op het hoogste punt in de bouwwerken aangekomen zijn (nl. de 4e verdieping van het woonzorgcentrum) konden we ook officieel de Meiboom planten. 

We zijn dan ook trots dat burgemeester van Leopoldsburg, Wouter Beke, deze belangrijke taak op zich wilde nemen die dag. Vanaf die zondag staat de Meiboomtak  trots op het hoogste punt.

Volgens de traditie brengt het planten van de Meiboom geluk, voorspoed en vruchtbaarheid voor de bewoners van het nieuwbouwcomplex. 


 

open wervendag werd een groot succes

Op zondag 31 mei werd de werfomheining van het Leopoldspark uitzonderlijk opengezet voor het grote publiek. Iedereen kreeg de kans de appartementen, handelsruimtes en het woonzorgcentrum in ruwbouw te bezoeken.

Ondanks het kwakkelende weer werd de Open Wervendag een da-ve-rend succes. We mochten meer dan 1000 bezoekers verwelkomen op de werf!

We mochten die dag veel interessante gesprekken voeren en complimentjes in ontvangst nemen. De warme aanmoedigingen deden de koude wind snel vergeten. We danken iedereen voor de aanwezigheid!

Er werden door Spar vele shopping bags uitgedeeld (jammer genoeg was de voorraad door het overweldigende succes rond 15h uitgeput. Onze excuses voor wie geen zak meer kon bemachtigen). Dankzij Democo kon ook elke bezoeker na de inspanning de keel smeren bij een gratis drankje. Het team van Ulvenhout Vastgoed en Vulpia stonden dan weer vol enthousiasme klaar om al uw vragen te beantwoorden. Dankzij dit fijne teamwerk werd OWD 2015 een meer dan geslaagde editie!
 
       
 

45% verkocht

In de nasleep van Open Wervendag mochten we nog enkele verkopen in het Leopoldspark realiseren. We zijn dan ook trots om aan te kondigen dat vandaag 45% van de units verkocht zijn.

Hebt u ook interesse in wonen, werken of verblijven in het Leopoldspark? Wenst u in een vrijblijvend gesprek te bekijken of er ook voor u een interessant appartement, handelsruimte, woonzorgkamer of serviceflat beschikbaar is? Neem dan zeker contact met ons op (0473/36.46.36 of nick@ulvenhout.be)!

Email Marketing Powered by Mailchimp
Uitschrijven | Beheer uw voorkeuren | Email wordt niet correct weergegeven? Bekijk het in uw browser.