Copy
Welkom in het leopoldspark
NieuwsBrief 26    18 maart 2016

Bezoek het gloednieuwe woonzorgcentrum

Nu zondag 20 maart 2016 zet het Woonzorgcentrum de deuren wagenwijd open tijdens de "Dag van de Zorg". Alle geïnteresseerden en nieuwsgierigen zijn van harte welkom op de rondleiding doorheen het complex met woonzorgkamers en serviceflats.  

Het team van Ulvenhout Vastgoed zal die dag ook aanwezig zijn, om u meer info te verschaffen over de serviceflats en de nog beschikbare appartementen in het Leopoldspark.

Iedereen is die dag welkom tussen 10h en 17h. Ingang vindt u aan het gloednieuwe Hertogin Van Brabantplein. Wij hopen u te mogen begroeten!

Meer info over woonzorgcentrum en serviceflats: www.leopoldspark.be (klik door op "woonzorg"). 
 

 

Tijdelijke pop-up etalAge  over geluk

Inwoner van Leopoldsburg, Leo Bormans, trekt de wereld rond als Geluksambassadeur. Hij houdt wereldwijd lezingen over geluk, liefde en optimisme. En Leo kwam naar ons met een bijzonder leuk idee: een POP-UP etalage rond GELUK.

Op 20 maart is het, naast Opendeur in het woonzorgcentrum, toevallig ook ‘International Happiness Day’. Daarom richten we een tijdelijke pop-up etalage in aan de Koningsstraat 33. Rond de centrale slogan ‘GELUK IS NIET TE KOOP’ vind je er de tien pijlers van geluk zoals ze ook naar voor komen in ‘The World Book of Happiness’, de internationale bestseller van de hand van Leo Bormans. Aan de hand van deze tien pijlers kun je zelf nagaan wat je al goed doet en wat nog beter kan op jouw eigen weg naar geluk. Zo kun je je eigen geluk en dat van anderen nog versterken.

De pop-up etalage is zeker een bezoekje waard. Kom eens langs en sta er even stil over wat jou gelukkig maakt. 
 
Er is ook een wedstrijd aan verbonden. Elke week kan je één van de tentoongestelde geluksboeken winnen. Gewoon op een briefje schrijven wat jou gelukkig maakt en het briefje samen met je contactgegevens in de bus steken op Koningsstraat 39 (kantoor van Ulvenhout Vastgoed). Veel geluk!

Nieuwbouwzondag: kom zeker eens langs!

Op zondag 24 april 2016 zetten we opnieuw de deuren van het Leopoldspark open. Tijdens Nieuwbouwzondag, een nationale organisatie van Roularta Mediagroep, geven verspreid over Vlaanderen vele promotoren en ontwikkelaars mensen de kans een bezoek te brengen aan hun nieuwbouwprojecten.

Tegen eind april zouden alle verkochte appartementen opgeleverd moeten zijn in het Leopldspark. De nog niet-verkochte appartementen en het modelappartement zijn die dag door het publiek te bezoeken. Wie weet vindt ook u uw nieuwe thuis in het Leopoldspark?

Wanneer: zondag 24 april, tussen 14h en 17h. 
Waar: Leopoldspark: Stationsstraat 72, Leopoldsburg

Volg en like ons ook op FACEBOOK! Hier vindt u meer foto's van de werken, leest u relevante (nieuws)berichten en kunt u met ons in dialoog gaan. 

Meer INFO over het project, de woon-, handels- en woonzorgmogelijkheden vindt u op www.leopoldspark.be

Email Marketing Powered by Mailchimp
Uitschrijven | Beheer uw voorkeuren | Email wordt niet correct weergegeven? Bekijk het in uw browser.