Copy
Welkom in het leopoldspark
NieuwsBrief 23     7 augustus 2015

Nieuws van op de werf

Sinds de vorige nieuwsbrief was er weer veel activiteit op de werf van het Leopoldspark. Ondanks het bouwverlof is er volop verdergewerkt. Aannemer en onderaannemers werken gezamelijk om de vooropgestelde timing te halen. Het is ook daarom dat de bouwwerken nog steeds op schema zitten!

Intussen werden de metselwerken aan de facade aan de Koningsstraat afgewerkt. Sinds enkele dagen zijn ook de pleisterwerken aan de facade van de rechterwoonblok in de Koningsstraat gestart (jammer genoeg is er nog niet veel van te zien. Omwille van het maximaal beperken van stof en overlast, worden de werken uitgevoerd achter de witte stofwerende werfdoeken, zie foto hieronder)

 

De pleister-, metsel- en andere werken (o.a. met de arduinsteen) aan de facade van het woonzorgcentrum (aan de kant van de Koningsstraat) vlotten eveneens, waardoor het geheel meer en meer een quasi afgewerkt zicht toont aan de buitenkant. 

Aan de kant van de Stationsstraat is de bouw van het woonzorgcentrum tot op het hoogste verdiep aangekomen.

 

In het middenblok van het woonzorgcentrum zijn ook de tegelwerken in kamers en gangen gestart. De technieken zitten hier ook nog steeds op planning en zijn in een ver gevorderd statium aangekomen.

Ondergronds zit men ook verrevan stil. Momenteel worden volop kabelgoten en verlichting geplaatst. Door de testopstelling van de verlichting in de parkeerkelder kunnen we vaststellen dat de circulatiezones meer dan voldoende verlicht zullen worden, wat resulteert in een goede verkeers- en algemene veiligheid.

  

" Hou zeker ook onze komende nieuwsbrieven in het oog.
Binnenkort onthullen we de meer dan geslaagde ontwerpplannen
voor de buitenaanleg van de doorwaadbare doorgangen en het binnenplein "

 

50% verkocht

Ondanks de vakantieperiode zat ook het commerciële team van het Leopoldspark niet stil. In de nasleep van Open Wervendag en de vele interessante gesprekken die we met jullie mochten voeren, zijn 4 extra appartementen verkocht. Hierdoor kunnen we vandaag trots aankondigen dat de helft, 50%, van de appartementen verkocht is!
 

" In de nasleep van Open Wervendag werden 4 appartementen verkocht.
Hierdoor kunnen we trots aankondigen dat 50% van de appartementen is verkocht "


Doordat de 2 hoekappartementen op de 3e verdieping aan de Koningsstraat (in de zogenoemde "kubussen") verkocht werden, zijn er momenteel nog maar twee 3-slaapkamerappartementen te koop (SL3.2 en het modelappartement SR3.1). Wie graag een appartement met 3 slaapkamers koopt, wacht daarom best niet meer langer! 

Ook het enige appartement met 4 slaapkamers vond intussen een nieuwe eigenaar.

Aan gezellige, ruime en goedafgewerkte 1- en 2-slaapkamerappartementen is er nog steeds mooie keuze. Zowel appartementen met een balkon als appartementen met een ruim terras zijn nog beschikbaar, zowel aan de Koningsstraat als de Stationsstraat.

Maak een afspraak of spring gerust eens binnen in het verkoopskantoor van Ulvenhout Vastgoed (Koningsstraat 39, Leopoldsburg) voor een vrijblijvend gesprek. Wij zoeken graag samen met u naar uw droomappartement. 


 
 

het modelappartement nodigt uit

Tijdens de afgelopen 2 maanden mocht het modelappartement reeds vele gasten verwelkomen. We zijn heel erg blij met de zeer positieve feedback die we telkens van u mochten ontvangen.

Ook u bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen in het modelappartement. Laat u eveneens overtuigen door de hoge afwerkingsgraad van de bijzonder aangename en lichtrijke appartementen.

Een afspraak maken voor een bezoek aan het modelappartement kan via nick@ulvenhout.be of 0473/36.46.36. Tot binnenkort!


 
Email Marketing Powered by Mailchimp
Uitschrijven | Beheer uw voorkeuren | Email wordt niet correct weergegeven? Bekijk het in uw browser.