Copy
Welkom in het leopoldspark
NieuwsBrief 18     17 februari 2015

nieuws van op de werf

De werken op de werf schieten deze week alweer (voor een deel) in een nieuwe fase, nl. de afwerking van woonblok B (gelegen aan de Stationsstraat rechts). De nutsleidingen van elektriciteit en sanitair zullen worden uitgetekend en uitgeslepen, waarna deze leidingen kunnen worden klaargelegd en de chape gegoten kan worden. In een volgende fase kunnen dan de keukens, badkamers en vloeren worden geplaatst. 


Verder wordt er volop verder gegraven aan de linkerkant van de Stationsstraat en centraal in het project. Zoals geweten wordt hier de 2e helft van de ondergrondse parkeergarage uitgegraven. De eerste wapeningen voor de betonnen pilaren zijn reeds geplaatst.


Aan de Koningsstraat en centraal aan het binnenplein wordt verder gebouwd aan de woonblokken en het woonzorgcentrum. In het rechterwoonblok wordt momenteel de 3e en tevens hoogste verdieping afgewerkt, waarna in de komende tijd ook het dak zal kunnen worden geplaatst.
 
     
 
 

Volg en like ons ook op FACEBOOK! Hier vindt u meer foto's van de werken, leest u relevante (nieuws)berichten en kunt u met ons in dialoog gaan. 

Meer INFO over het project, de woon-, handels- en woonzorgmogelijkheden vindt u op www.leopoldspark.be

 

Retail in de kijker

Het Leopoldspark beschikt over meer dan 3000m² aan handelsruimtes en vormt zo mee het kloppende hart van het handelscentrum van de gemeente Leopoldsburg. 

Meer dan de helft van de beschikbare oppervlakte heeft intussen al een invulling gekregen! We geven hieronder een overzicht van de reeds ingevulde ruimtes.

Zo is de handelsruimte in het rechterblok aan de Stationsstraat reeds een tijdje opgeleverd. Deze ruimte herbergt de speelhal die voordien in de nummer 66 in de Stationsstraat gevestigd was. 

Voor de andere kant, in de linkerblok aan de Stationsstraat, zijn we blij te kunnen melden dat we een princiepsakkoord hebben met een grote retailer, actief in fashion voor het hele gezin, die meer dan 1900 winkels heeft in 17 landen! Deze winkel wordt ongetwijfeld een belangrijke publiekstrekker naar het handelscentrum van de gemeente! 

Aan de kant van de Koningsstraat, rechterblok en met 850m² netto-verkoopsoppervlakte tevens de grootste handelsruimte in het Leopoldspark, komt een supermarkt van SPAR.
Belangrijke nadruk in deze winkel komt te liggen op dagverse producten in zowel bedienings- als zelfbedieningsafdelingen. Leuk is dat er ook een broodjes- en sappenbar in de winkel zal worden ingericht. Naast de huismerken bieden zij eveneens de nationale merken en een selectie discountmerken aan.
Met de 36, voor de klanten gratis ter beschikking zijnde parkeerplaatsen is deze winkel ook voor wie met de auto komt winkelen bijzonder vlot bereikbaar. Een 15-tal medewerkers zullen u dagdagelijks met de glimlach voorthelpen in deze winkel. 

Hieronder krijgt u een mooi beeld van hoe de winkel er aan de buitenkant (voor- en zijgevel) zal uitzien. Wie benieuwd is naar de moderne, lichte inrichting van de winkel zal nog even geduld moeten oefenen tot de opening. 

Voorgevel langs de Koningsstraat

Zijgevel, langs de doorgang naar het binnenplein
 
 

Meer dan 40% VERKOCHT!

Door de recente verkopen in het Leopoldspark kunnen we vandaag aankondigen dat meer dan 40% van de beschikbare appartementen en handelsruimtes verkocht werden. 

Ook interesse in een appartement om zelf te bewonen of om te verhuren als investering? Plannen om je eigen professionele activiteiten in een van de handelsruimtes van Leopoldspark op te starten? 

Op www.leopoldspark.be vind je de nog beschikbare appartementen en retailruimtes. Via de handige aanklikmodule vind je vast een ruimte naar uw wensen. 

Neem contact op met Ulvenhout Vastgoed via de contactpagina of via telefoon (011/80.48.46) voor een vrijblijvend gesprek. 
 
 
Email Marketing Powered by Mailchimp
Uitschrijven | Beheer uw voorkeuren | Email wordt niet correct weergegeven? Bekijk het in uw browser.