Copy
Welkom in het leopoldspark
NieuwsBrief 28    28 juni 2016

Leopoldspark, een investering die rendeert!

Lage rentes (zowel op spaarboekjes als voor andere beleggingsproducten), fluctuerende beurskoersen, .... Neen, wie weinig risico's wil lopen met zijn spaarcenten heeft niet veel opties meer over. Geholpen door lage intrestvoeten voor woonleningen/hypothecaire leningen en door standvastige vastgoedprijzen, is en blijft investeren in vastgoed een veilige en slimme beslissing

En waarom niet investeren in het Leopoldspark? Hier zijn 5 goede redenen waarom een appartement of serviceflat aankopen in het Leopoldspark een goeie keuze is:

1) De verhuurmarkt in Leopoldsburg doet het erg goed. De 4 appartementen die te huur stonden in het Leopoldspark waren alle 4 binnen de maand verhuurd, en dat aan solvabele kandidaten! Gezien de schaarste op de lokale huurmarkt, staat vastgoed doorgaans niet lang te huur.  
2) De huurprijzen zijn hoog. Huurprijzen variëren van 550 euro per maand voor een instapstudio van 57m² tot 800 euro en meer voor de penthouses van om en bij de 120m². Door het beperkte aanbod aan huurappartementen, kunnen huurprijzen iets hoger worden gezet.
3) Bijhorende rendementen (zeg maar de verhouding tussen de huuropbrengsten en de kostprijs voor de aankoop van een appartement) liggen eveneens hoog. Rendementen in het Leopoldspark variëren tussen 3,5% en 4,9%, wat voor nieuwbouw meer dan uitstekend is. En bovendien brengt het beduidend meer op dan de huidige spaarboekjes (waar bvb. bij de grootbanken de opbrengst niet veel hoger ligt dan het wettelijke minimum van 0,11%!). 
4) Vastgoedprijzen in Leopoldsburg kennen een positieve evolutie. De vastgoedprijzen zijn de jongste jaren trouwens sneller gestegen dan het Limburgse gemiddelde! 
5) Leopoldsburg is een gemeente in ontwikkeling. De komende jaren wil de gemeente vele gezinnen aantrekken, met diverse ambitieuze nieuwbouwverkavelingen. Zo wordt de ambitie om van de gemeente een gezellige woongemeente te maken verdergezet. 

Rente-evolutie gedurende een periode van 5 jaar: de rentes hebben nooit zo laag gestaan als vandaag!


Volg en like ons ook op FACEBOOK! Hier vindt u meer foto's van de werken, leest u relevante (nieuws)berichten en kunt u met ons in dialoog gaan. 

Meer INFO over het project, de woon-, handels- en woonzorgmogelijkheden vindt u op www.leopoldspark.be.

 

Kom meegenieten op het binnenplein!

Intussen is ook het binnenplein zo goed als volledig afgewerkt. Nu de zon zich al eens regelmatig laat zien, is het plein de ideale plaats om te vertoeven met een boek, om van je lunch te genieten of om er andere mensen te ontmoeten. 

Loop langs de royale wandelpaden, ga onder het woonzorgcentrum door, neem even halt op een van de hardhouten banken en loop weer verder naar de andere kant. En vergeet zeker niet even te zwaaien naar de bewoners van het woonzorgcentrum, die je met een gulle glimlach zullen belonen!
 


  
Email Marketing Powered by Mailchimp
Uitschrijven | Beheer uw voorkeuren | Email wordt niet correct weergegeven? Bekijk het in uw browser.